donderdag 9 januari 2020

Kooilamp wand

Big Sale, Verkoop Gaat Snel, Mis Het Niet, Prijzen Stijgen, Koop Je Tickets Nu. Vind kooilamp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop kooilamp op Marktplaats. Oude metalen kooi fabrieks lamp XXL.


Een super leuke lamp met een lengte van maar liefst cm.

Buitenlamp voor aan de muur. Super gave lamp voor buiten tegen de muur te bevestigen. De doorsnede van de kap is 31cm. De lamp komt 94cm uit de muur en de totale. De kooilamp is zeer in trek.


Heb jij nog geen kooilamp ? Bekijk dan nu ons assortiment en sla je slag! Wij verkopen vintage wand of plafondlampen voorzien van nieuwe bedrading en fitting indien nodig.

In ieder geval werken al onze vintage lampen prima. Optie 2: Rechstreeks aansluiten op een stroompunt ( wand -contact-doos) in de muur. Het snoer verdwijnt in de muur.


Kijk in dit geval goed naar de wandplaat. Daarmee kun je een harmonieus geheel vormen aan jouw wand. Elke stijl is oogverblindend De wandlampen in ons overzicht hebben heel verschillende stijlen.


Koop vandaag nog in onze webshop of winkel. Dit model kan tegen de wand of plafond bevestigd worden. Een stekkerlamp, ook wel een stopcontact lamp genoem sluit je direct aan op een stopcontact. Zo verplaats je de lamp eenvoudig naar een andere ruimte!


D7- Wand lamp groen gietijzer vierkant. D7- Draagarm buitenlamp gietijzer. Een groot assortiment aan draadlampen in allerlei verschillende soorten en maten.


Industriële kooilamp (bully lamp) is bij de Kwantum te koop voor maar euro! Maak zelf uw sfeerverlichting met de vele kooldraadlampen, fittingen en strijkijzersnoeren van de lampenlichthal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.