vrijdag 10 januari 2020

Koperen plaat 1mm

Vind koper plaat op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het is het beste om de folie pas vlak voor het gebruik van de plaat te verwijderen. Het betreft hier koper in handelskwaliteit,.


In de winkelwagenlijst kunt u. De platen worden afzonderlijk in folie verpakt geleverd.

Koper platen bij Metaalketen Hengelo. Daardoor is koper ook eenvoudig vervormbaar. KAISERTHAL Vlakke plaat 500x200xmm koper. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Aluminium vlakke plaat (Producten: 10) Blik (wit).


Efcolor koperen hangers (Producten: 22). Beste klanten, Let op wij zijn verhuisd naar De Lier ! We hebben voorlopig geen omschrijving.

Het materiaal laat zich hierdoor goed bewerken. Zuiver koper is een zacht metaal. Het is éen van de beste thermische en elektrische geleiders en is. Uitermate vlak gewalste koperen plaat. Desoldeer lint - koper - 1mm dik - 6m.


Klik afbeelding voor galerij. De specialist in koper en messing. Levering uit eigen voorraad! Ontdek onze aluminium platen, gipsplaten, kunststof platen en zwaluwstaartplaten.


Zoals compactplaat en vochtwerende gipsplaten. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen. Wees de eerste om “Roodkoper plaat ” te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.


Bekijk ons assortiment Metalen platen in onze Onlineshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.