donderdag 23 januari 2020

Kunststoflijm

THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen. THR biedt een enorm assortiment aan producten (5artikelen op voorraad!), merken. Wij zijn daar waar u ons nodig heeft.


Kunststoflijm en -reparatie, Berner. In de werkplaats, via onze klantenservice of online.

Sterke en duurzame reparatie van bumpers. Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor plastic, lijmen van plastic is nog nooit zo. Transparante lijm voor de reparatie van hard plastic materialen. Bijzonderheden - Eenvoudig aan te brengen met Teromix pistool Voordelen - Gebruiksvriendelijk Toepassingsgebied - Voor de verlijming en reparatie van. Deze Ruderer kunststof lijm is goed te gebruiken om onderdelen van mobiele telefoons te assembleren.


Denk hier bijvoorbeeld aan. Het kan verschillende soorten materialen verlijmen, zoals steen, stoffen, plastic en glas. Pattex Special Plastic is ontworpen voor een permanente hechting.

Bruikbaar voor het verlijmen van buizen met een verschillende. Een slagvaste zeer sterke twee-componenten methacrylaatlijm voor het verlijmen van de meeste kunststoffen. Uitstekend voor het verlijmen van kunststof op metaal. Veel soorten kunststoflijm blijven tot dagen of weken na het aanbrengen verder uitharden. Laat het gelijmde voorwerp dus minstens uur met rust,.


Als kracht alleen niet genoeg is, is deze lijm nodig. Lijm deze nu weer vast met Ruderer kunststoflijm ! Dit betreft een lijmsoort die geschikt is voor het. Geïnteresseerd in onze producten?


Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Voor verlijmen en reparatie van kunststofmaterialen. De perfecte lijm voor het repareren van kunststof en metalen delen. Zeer voordelig geprijsd en snelle levering.


Tot korting op de topmerken. Artikel-info: Evonik kunststoflijm Acrifix 1Viscose één-componentlijm speciaal voor acrylglas, 1gram, per stuk Opmerking: is alleen nodig wanneer het.

Lijm voor bijna alle soorten kunststof. Geen omslachtig gebruik van verschillende lijmsoorten. Te gebruiken voor herstellingen en. VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD volgens Verordening (EG) Nr.


K KUNSTSTOFLIJM SNEL ML Versie 7. LOCTITE snellijmen worden gebruikt voor snelle, betrouwbare en kwalitatieve verlijming van rubber, polystyreen, hout, metaal en kunstoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.