maandag 6 januari 2020

Landhek

Grote keus in gegalvaniseerde hekken. Laat uw leefomgeving meer waard worden door een landhek of inritpoort te plaatsen. Dus laat u inspireren op onze website door de mooiste. De Hekkerij maakt eiken landhekken, op maat gemaakt.


Elk landhek is uniek en aangepast aan uw wens. Hier kunt u alles vinden over houten poorten, afsluitingen en toebehoren.

Onze houten poorten in Engelse stijl kunnen dienen als hek voor uw. Een landhek van hout koopt u bij Royal Fence voor een scherpe prijs. Alle eiken landhekken zijn van hoge kwaliteit.


Eiken tuinhek LAndhek op maat gemaakt robuust en degelijk Wij van rolan meubels maken ook tuinhekken, landhekken, hekwerken van massief en gedroogd eikenhout. Gegalvaniseerde weidepoort, landhek , landbouwhek of schapenhek nodig? Nu in de actie en thuisgeleverd met Landbouwwinkel.


Vind landhek op Marktplaats. Landhek Kleverkamp zwart. Grootveehek (buizen) Diverse lengtesHoogte 1.

Productinformatie: - Houtsoort: Noord Europees vuren. Een prijsindicatie van een Lariks landhek 300cm in delen, model LH zoals hiernaast: € 28- excl Btw. Ideaal voor runderen en paarden.


Ook verkrijgbaar in andere maten. Een authentiek landhek , dat nog op de oude ambachtelijke manier gemaakt wordt. De oorspronkelijke vorm van het hout blijft zichtbaar. Voordelig bij BTN de Haas!


Wellicht heeft u specifieke wensen voor uw tuinhek of landhek ? Laat het ons weten en wij denken met u mee over de mogelijkheden! Houten hekken en poorten bestellen. Goedkope weidehekken verstelbaar, passen altijd omdat ze in lengte verstelbaar zijn. De landhekken van Patura zijn van ijzer gemaakt en compleet gegalvaniseerd. Sas Trading, omheiningen en elektrische afrasteringen.


Eikenhouten poort op maat gemaakt. Het is belangrijk dat een eikenhouten poort of landhek bij de omgeving past. Daarom bekijken wij jouw situatie en geven we advies. Geschikt voor koeien, paarden en kleiner vee!


Vandaag met onze landhek bouwtekeningen een eigen landhek maken? Bekijken dan hier de tekeningen en start!

Beschikbare lengtes van 1m tot 6m, zodat voor. Gratis verzending vanaf € 40- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer. Kleinvee gegalvaniseerd landhek incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.