donderdag 23 januari 2020

Pir 30mm

De ALU isolatieplaat is een 1 CFK’s, HCFK’s of HFK’s -vrije plaat met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim ( PIR ), bekleed aan beide zijden met. Direct verkrijgbaar in de webshop van EPDM Totaal. PIR dakisolatie met een dikte van 30mm dik , hoge Rc-waarde, tegen een scherpe prijs.


Het is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van alucraft, alu. Wij leveren aan zowel zakelijke klanten als particulieren.

Hier ontdek je de voor- en nadelen en de prijs van dit isolatiemateriaal. PIR isolatieplaten kunnen op vele manieren toegepast worden bij isolatiewerken. Pir -plaat voor scherpe prijzen!


Mm pir -isolatie €per mincl. Btw 50mm pir -isolatie €per mincl. Btw 56mm pir -isolatie €per mincl. Laag gewicht voor makkelijke montage voor hoogwaardige PIR vloerisolatie.


Perfect om snel en eenvoudig voorzetwanden of plafonds te isoleren.

Voor 14:bestel morgen in huis. Een goedkope en makkelijke combinatie van PIR en gips zorgt dat uw dak of wand extra snel klaar is. De goedkoopste in Nederland. Hoogwaardig isolatiemateriaal. Wandisolatie, vloerisolatie, platdak.


De beste methode voor het Isoleren van een plat dak is direct onder de dakbedekking de isolatie aanbrengen. Wij leggen u perfect uit wat daarbij komt kijken. PIR Dakisolatie hebben een hoge isolatiwaarde. Natuurlijk extra voordelig verkrijgbaar in onze.


EUROTHANE SILVER is een isolatieplaat met een kern in hard polyisocyanuraatschuim bekleed aan beide zijden met een gasdicht meerlagencomplex. Goedemorgen, We hebben onze bouw klus klaar. Bedankt voor alles, wij zijn heel erg tevreden met de Pir platen. Wij merken het verschil ( kou - warmte ) al op zolder!


Hier vindt u de goedkope aanbiedingen van onze PIR , EPS en XPS isolatie tegen een scherpe prijs. PIR is een afkorting van polyisocyanuraat. PIR of polyisocyanuraat is een kunststof die specifiek voor isolatie wordt gemaakt.

Afmeting per plaat 60x1cm. Unilin Utherm Roof PIR M 30mm PAK 11. Prijs per plaat van m². PUR en PIR zijn ideaal om je woning mee te isoleren. Het kan veilig worden toegepast.


Kies voor een gecertificeerd bedrijf via Houhetwarm!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.