woensdag 15 januari 2020

Pir isolatie met aluminiumfolie

Grote collectie aluminiumfolie hier! Aluminiumfolie tegen de laagste prijzen. Isolatie bestel je in onze webshop. Op dit moment hebben we een ruime voorraad met verschillende maten van Unilin, Kooltherm, PIR OSB e. U kunt de isolatie afwerken met.


Bespaar eenvoudig energie door te isoleren met hoogwaardige isolatie producten op basis van aluminiumfolie.

Van dampscherm tot zelfklevende aluminiumfolie. Als je kijkt naar de lambda-waardes van PUR of PIR -platen die bekleed zijn met een aluminiumfolie , dan bekomen die waardes van rond de 023. Hardshuim isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde, celdichthei ongevoelig voor vocht en. Pir platen worden met name gebruikt voor het isoleren van platte daken,. Kingspan Therma bestaat uit vezelvrij PIR hardschuim.


Nog even een vraagje ik neem aan dat die isolatie platen onder en boven een aluminiumfolie hebben. Dampschermen voor isolatie met aluminiumfolie als basis, 1 dampdichte barrières tegen waterdamp of opstijgende gassen. Ook geschikt voor saunabouw.

PIR - isolatie 2-zijdig aluminium. De opbouw van de laag bestaat uit een combinatie van isolatie van EPS afgewerkt met een micron dik. Hij claimde dat aluminiumfolie de.


Meestal zit er aan één kant van de plaat of het deken een aluminiumfolie die. In sommige gevallen moet je rekening houden met de dikte van de isolatie. Doordat deze platen bekleedt zijn met aluminiumfolie of glasvlies is plaatsing zonder. Voordelen Met een lambdawaarde van. Een hard polyisocyanuraatschuim ( PIR ) plaat met een bijzonder celstructuur aan beide zijden.


PIR staat voor polyisocyanuraat. Het is een isolatiemateriaal met iets betere isolatiewaarden dan polyurethaan isolatie. Hét infopunt over de soorten isolatie en prijzen van isoleren.


Wie aan de slag wil met PUR-isolatiemateriaal houdt best rekening met. Deze platen kunnen toegepast worden bij wanden, vloeren en daken. Gemakkelijk EPDM erop lijmen door de aluminium caching.


PIR isolatie met hoge rc-waarde tegen scherpe prijs m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.