maandag 27 januari 2020

Ramen wassen elektrisch

Twee jaar na Kärcher introduceert Leifheit zijn eigen elektrische raamwisser. Niet de ramen maar de tegels reinigen of de gevel? Na het schoonmaken zuig je met de elektrische wisser het vuile waswater op,. Maakt de Kärcher WV ruitenreiniger het ramenwassen.


Vervolgens schroef je het poetsstuk.

Je kunt natuurlijk ook op je gebruikelijke manier de ramen wassen ,. Is de ruit schoon, dan komt de wisser-met-accu in actie. Hieronder vind je enkele tips voor het ramen lappen. Natuurlijk wil je bij het ramen wassen je ramen streeploos schoonmaken.


Op zoek naar borstels, poetsdoeken, aftrekkers, telescoopstelen en schoonmaakmiddelen voor het ramen wassen ? Een huis met vieze ramen ziet er al snel minder aantrekkelijk uit en laat je de boel te vies worden, dan kan het zelfs moeilijk worden om al het vuil. Met deze tips en tricks zijn je ramen in no time blinkend streeploos schoon.

Ramen lappen een lastig karweitje? De ramen wassen heb je zo gedaan met dit. Zonder zeep, strepen of gemorst water de ramen wassen. Het is mogelijk dankzij de klassieke stoomreiniger.


Streeploze schone ramen : doe een theelepel maïzena in je gebruikelijke sopje om de ramen te wassen , goed roeren , ramen wassen zoals je gewend bent en droog maken. Want vaak verschijnen er lelijke strepen op het glas, terwijl u juist. De telescoopsteel is dé oplossing die je zoekt!


Doordat de steel kan uitschuiven op verschillende hoogtes kan je vanop de grond overal aan. Ik heb ook zo een hekel aan de ramen wassen. Wij wonen nu in een appartement langs een drukke doorgaande weg, dus de ramen zijn altijd heel snel vies. Met een elektrische raamwisser was je de ramen zonder strepen achter te laten. Ontdek de raamwissers die beschikken over een zuigfunctie die het vuile water opzuigt.


Complete set om uw ramen te wassen. Voorzien van Unger raamwisser, inwasser, afwasmidel, twee sponzen en afwasmiddel. Weg met strepen bij het ramen zemen!

Van spons tot krantenpapier. Benut het allemaal om uw ramen te wassen zonder strepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.