vrijdag 17 januari 2020

Steigerhout planken 3 meter

Bespaar tot wel via kiesproduct. Steigerhout bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! We hebben onbehandelde planken : van smalle latjes tot brede planken. Maar ook vergrijsd steigerhout of planken die wit voorbehandeld zijn.


Superkwaliteit vergrijsd steigerhout.

LAAT DE PLANKEN EERST ENKELE TIJD OP KAMERTEMPERATUUR RUSTEN. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. De meter steigerplanken kopen kan eenvoudig online via onze webwinkel,. De steigerhout planken zijn verkrijgbaar bij KARWEI in verschillende afwerkingen. Schuur deze steigerhout planken voor een glad resultaat.


Partij gebruikte balken van ,x 1x dik er zijn ook een paar van meter. Wij leveren door de gehele Benelux tegen scherpe tarieven. Online bestellen in onze webshop!

Doordat de planken uit ons assortiment gesorteer. Bij een afname van meer dan 5meter worden speciale prijzen gehanteerd. Naast gebruikt steigerhout leveren we ook nieuwe steigerplanken.


Idd maakt het niet uit welke lengte planken u koopt, de prijs is het zelfde van steigerhout meter als van steigerplanken meter. In onze webshop vindt u een ruime voorraad van nieuwe gebruikte planken rechtstreeks van de bouwplaats! Nieuw steigerhout waaronder ook ons behandelde steigerhout zijn vurenhouten planken. Een voordeel van gedroogd steigerhout is dat de planken door de droging nauwelijks.


Deze zwarte potdekselplanken zijn verkrijgbaar in , en meter lengte. Bekijk ook ons steigerhout. Gebruikte steigerhouten planken kopen? Afhankelijk van de afwerking kunnen. In samenwerking met UltimateWood kunt u nu ook aan uw steigerhout.


Planken welke als een rommeltje in een opslag. Douglas staat bekend om de duurzaamheidsklasse van het hout. De planken kunnnen onbehandeld tot jaar in contact zijn met de gron zonder te rotten. Houthandel Jan Sok houthandeljansok.


Bestel ons Old Look steigerhout.

Net als onze nieuwe steigerplanken zijn deze planken fijnbezaagd en makkelijk op te schuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.