donderdag 27 februari 2020

Larix douglas hout

Vraag nu een offerte op maat aan! Lariks Douglashout hout te koop! De houtsoorten lariks en douglas zijn al vele jaren geliefd bij de houtkenners om de goede eigenschappen en de natuurlijke duurzaamheid. Beide houtsoorten zijn afkomstig van Europees naaldhout, een duurzame houtsoort voor buiten gebruik.


Eppinga heeft de grootste voorraad van Groningen, Friesland en Drenthe.

Bestel online via Eppinga. Deze klasse is een van de meest duurzame. Laagste prijs garantie op douglas palen. Reserveer online, laagste prijzen.


Wood and Stones het adres voor al uw hout oa douglas en larix hout. De planken zijn onbehandeld en hebben. Houthandel Van Zundert uit Rijswijk. Bekijk ons aanbod palen, planken, balken etc.

Wij zijn met onze ruime 10. Vers gezaagd douglas hout kopen tegen een scherpe prijs? Boek uw Hotel in Douglas online. Ik was vandaag bij de plaatselijke bouwmarkt en heb even staan kijken bij het hout.


Koop online uw Douglas palen, balken en planken. Douglas en lariks , vallen in duurzaamheidsklasse en zijn qua eigenschappen met elkaar vergelijkbaar. De schuttingen die we maken uit douglas hebben als voordeel dat ze niet behandelt zijn dus het hout word puur natuur verwerkt zonder conserverings middelen. De ene zijde is geschaaf de andere zijde is ongeschaafd. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.


Deze houtsoort heeft een gemiddelde tot goede levensduur voor een prima prijs. De schaaldelen worden vaak toegepast voor een gepotdekselde wand van bijvoorbeeld kapschuren en tuinhuizen. Maar ook als enkele plank geeft het een karakteristiek. Snel geleverd in heel Nederland en België. Ook zwarte potdekselplanken en zweeds rabat!


De meest populaire houtsoorten van Nederland zijn lariks douglas hout. Balken, regels, rabatdelen, vlonderplanken, dekdelen, palen. Leverbaar in alle kleuren.

Voordelig en snel bezorgd. Vurenhout gewolmaniseerd en gefreesd. Populaire houtsoort voor tuinhuisjes, schuttingen en overkappingen. Douglas hout bestelt u eenvoudig online in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.