dinsdag 25 februari 2020

Larix vloerdelen

Van visgraat tot aan fineer. Voor ieder een vloer naar wens! Ruim aanbod oude houten vloeren. Bekijk hier onze aanbiedingen! Groot assortiment van A-merken!

Vloerdelen bestel je in onze webshop. Door jarenlange ervaring als groothandel in hout, natuursteen en antieke bouwmaterialen en verkoop daarvan aan meubelfabrieken, interieurbouwers, architekten. Netto kopmaat: lengtes circa: 20x1mm. Lariks, ook wel geschreven als larix ,. Alle vloerdelen gaan weg voor een zachte prijs vanaf € 10. Sommige soorten lariks werken vrij sterk en zijn daarom minder geschikt voor de vloer (verwerking tot houten vloerdelen is een optie).


Wilt u lariks planken kopen? Dit is een open keuken situatie, dus ook in de keuken.

Wij zijn van plan een houten vloer te leggen in ons huis. Ben in mijn zoektocht naar het onderhoud (en vernieuwing) van mijn lariks vloer bij jullie terechtgekomen. In alle slaapkamers ligt een lariksvloer die ik wil.


Info over lariks vloerdelen. Resultaten van zoekmachines! Douglas vloeren, prachige houten vloerdelen. Botanische naaLarix Russica of Larix Siberica Groeigebied: Noord Oost Europa en Siberië Houtsoort: Naaldhout. Relatief open hout zoals grenen, vuren, larix en andere pijnboom soorten hebben.


In diverse merken verkrijgbaar! Het is een harde en zware houtsoort met een fraaie kleur en structuur. Hij is toe te passen als boeideel of ander aftimmerwerk voor buiten aan gevel of dakrand. Laagste prijs garantie op douglas rabatdelen. Houthandel Van Zundert uit Rijswijk.


De Europese lariks Larix europea deed het aanvankelijk goe. De Gamma verkoopt larikshouten vloerdelen uit de Drentse staatsbossen. Massieve vloerdelen vuren 2x x cm.

Alleen in de bouwmarkt te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.