woensdag 26 februari 2020

Pir isolatiewaarde

Het grootste voordeel van PIR is de isolatiewaarde. Door de lage lamdawaarde bereikt u al snel een hoge rd-waarde. Dit betekent ook dat u minder. Voordelen en nadelen van PIR -dakisolatie. Naast de betere isolatiewaarde zijn er nog enkele kenmerken waar je rekening mee dient te houden.


Net zoals bij elke andere.

PIR isolatieplaten kunnen op vele manieren toegepast worden bij isolatiewerken. Hier ontdek je de voor- en nadelen en de prijs van dit isolatiemateriaal. PUR en PIR zijn ideaal om je woning mee te isoleren. Het kan veilig worden toegepast.


Kies voor een gecertificeerd bedrijf via Houhetwarm! Het is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van alucraft, alu. PIR verschilt van PUR door een hogere isolatiewaarde en een grotere brandveilighei vooral op het gebied van ontwikkeling van rookgassen. Ruimtebesparen licht en met een hoge isolatiewaarde.


De PIR -isolatie platen die u bij goedkoopisolatiemateriaal.

Bij het kiezen van dakisolatie zijn verschillende soorten isolatiewaarden van belang. Info over de isolatiewaarde van een dak vind je hier. PIR platen zijn zeer breed toepasbaar en zijn ideaal voor het isoleren van een plat dak of een. De platen hebben een betere isolatiewaarde dan de variant in schuim.


Er is een Therma isolatieplaat voor iedere toepassing in een gebouw. De isolatiewaarde van PIR dakplaten ligt hoger dan van de Pur isolatieplaten. Hierdoor kunt u met minimale dikte al een hoog rendement behalen. Resultaten van zoekmachines!


PIR heeft een erg hoge isolatiewaarde en neemt geen vocht op. Daarnaast is het brandveiliger dan PUR. Nadelen van het isoleren met PIR zijn dat er in tegenstelling. De Isolatiehal BV is gespecialiseerd in B-keus PIR -isolatie.


PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld. Het voordeel van deze platen is dat ze een hoge isolatiewaarde hebben. Een dunne plaat geeft dus al een hoge isolatiewaarde. Utherm Wall 40mm pir isolatie.


Ben er heel tevreden over hoe je met deze dunne plaat een mooie isolatiewaarde kunt halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.