vrijdag 7 februari 2020

Traphekje dubbele trap

Veilige traphekjes va €295. Bezoek één van onze megastores. Babypark, altijd in de buurt! Voor jarenlang gebruiksplezier! Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending!

Alle soorten Traphekjes online. Gemakkelijk en snel op Vergelijk. Juist moeilijke trappen zijn voor ons een uitdaging. Plaats voor optimale veiligheid een traphekje boven- en onderaan de trap.


Kinderslot baby benodigdheden kleur dubbele snaps loodrecht op slot. Traphekje (voor dubbele trap ) Traphekje voor een dubbele trap (zie fotos) het betreft dus hekje met openingen. Afmetingen: - gehele hekje 2.

Kijk uit dat het niet op een onbewaakt moment van de trap af rolt en plaats in het trapgat een traphekje ! Ben je op zoek naar een traphek ? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Bestel online tegen de laagste prijs! Het trap - en deurhekje SARA 73. Het hek heeft een dubbele beveiliging tegen openen,.


Trappen moeten net als andere bouwconstructies aan diverse eisen en voorschriften voldoen. Wij hebben deze op een rijtje gezet, evenals een aantal begrippen die met. Grote Keuze af Merken op Choozen!


Kinderveiligheid bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Een veilig huis voor je kindje! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Wanneer je het hekje aan de zijkant ( binnenkant ) van de trap monteert.


In plaats van aan de kopse kant. Omdat dit een modulair traphekje is. Bebies First - Traphek veiligheidsrek Punto.

Het is met hand te bedienen maar door de dubbele. Een goed geïnstalleerd traphekje is onmisbaar om te voorkomen dat je rondscharrelende baby of peuter van de trap tuimelt. Dit traphekje zal vrijwel in alle trap - of deuropeningen passen door zijn verstelbare breedte van maximaal.


Traphek op de één boom van de trap (spijlen zijn rond mm).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.