woensdag 11 maart 2020

Luchtdichte ton

NIEUW liter voerton met schroefdeksel ! Voorkom ongedierte en sla uw diervoeding droog. De Welkoop voerton is ideaal voor het bewaren van verschillende soorten diervoeding. De ton is luchtdicht afsluitbaar door een speciale ring in. Elke plastic ton werd gebruikt voor het transport of de opslag van voedselproducten en kan dus overal voor gebruikt.


Zeer ruime ton met een luchtdicht draaideksel.

Snelle levering, prima prijs, echt een aanrader. Een gewone brok mag in een ton die luchtdicht is, een koudgeperste brok mag niet in een luchtdichte ton. Het KFO is een vriendelijk en informatief karper forum.


Geen commercie,pure passie. Met chat,foto album,linkpagina, shipfinder en alle karper tips en tricks voor het. Nieuwe plastic voertonnen, luchtdicht en muisvrij! We verkopen ook luchtdichte opbergboxen en dozen.


Sommige modellen hebben zelfs wieltjes, zodat u de opbergdoos gemakkelijk kunt verplaatsen. Alle soorten en maten metalen vaten en tonnen te gebruiken voor vele doeleinden.

Zoals voerton voederton drijver oliedrum prullenbak afvalbak. IRIS biedt de perfecte oplossingen in opbergen. Vergelijk goedkope Voertonnen aanbiedingen met de laagste prijs en bestel eenvoudig online uit het ruime assortiment voerbakken! Vind de fabrikant Luchtdichte Putdeksels van hoge kwaliteit Luchtdichte Putdeksels, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.


In een luchtdichte ton blijven de brokken lang goed. Bestel je vaten en tonnen bij Manutan. Door jarenlange ervaring weten wij wat de beste vacuümzakken zijn. U koopt bij ons stevige vacuümzakken voor kleding, dekbedden, stoelkussens etc.


RVS luchtdicht bakje voor het bewaren of mee te nemen van eten en vloeistof, geschikt voor koelkast, vriezer, oven en vaatwasser. De schaal is luchtdicht af te sluiten met de plastic deksel en daardoor zeer geschikt om je gerechten mee te nemen naar een heerlijke picknick of om eten wat j. Ik heb mijn (honden)voer nu in een plastic luchtdichte bak op wieltjes. Vroeger had ik mijn konijnenvoer in de zak in een luchtdichte ton. Deze ronde ton is gemaakt van blauw kunststof.


Je kunt hierin spullen luchtdicht opbergen. Dekselvaten zijn alle nieuw, hebben een afneembaar deksel met luchtdichte ring en klemband. Metalen dekselvaten zijn onder andere geschikt als, vuurton, vuurkorf. Een stevig waterdicht en luchtdicht tonnetje (wijdhals vaatje) met een inhoud van 1liter.


Emmers, kuipen, tonnen en vaten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Voor opslag en transport van levensmiddelen en chemicaliën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.