donderdag 12 maart 2020

Pir pur platen

Platen bestel je in onze webshop. PIR isolatieplaten zijn harde schuimstof platen die qua structuur lijken op PUR. Brandtechnisch gezien is PIR alleen veiliger. Pir platen worden met name.


Bij de plaatsing van PIR platen komen er geen schadelijke vezels vrij.

Twijfel je welk type isolatie te gebruiken ? PUR en PIR zijn ideaal om je woning mee te isoleren. Het kan veilig worden toegepast. Kies voor een gecertificeerd bedrijf via Houhetwarm! Ze zijn drukvast en hebben een hoge isolatiewaarde.


PUR isolatieplaten worden vaak gebruikt bij het isoleren van de woning. Info en prijzen vind je hier. De PIR -isolatie platen die u bij goedkoopisolatiemateriaal.

Ideaal voor vloer of wand. PIR - platen zijn ook verkrijgbaar met een vloerafwerking in parket,. Algemeen gezien scoort PIR wel een pak beter dan PUR -isolatie op gebied van ecologie. Wil je de PIR platen direct in huis hebben?


Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging. Pir is een verbeterde versie van pur : pir heeft eenhogere isolatiewaarde, goede drukvastheid en is veel. Isolatieplaten van PIR , PUR , XPS en steenwol vindt u hier. Merken als Recticel, Dupanel, Styrisol en Rockwool hebben wij.


Losse platen en pakken isolatie. Laat het wel goed en veilig aanbrengen! PIR scoort beter op de meeste vlakken. PIR is een afkorting van polyisocyanuraat.


Er is een Therma isolatieplaat voor iedere toepassing in een gebouw. Wij leveren aan SPOTPRIJZEN! Gebruik onze eenvoudige webshop, bestel uw isolatie online en.


Bekijk ons aanbod en contatceer ons om meer informatie en prijslijsten. Wij bieden ook tal van andere isolatieproducten.

Het is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van alucraft, alu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.