woensdag 25 maart 2020

Rubber voor traptreden

Al meer dan jaar een super sterk kwaliteits- product, voor jaren plezier en geschikt voor alle soorten trappen. Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede , vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes. Info over rubber voor traptreden.


Resultaten van zoekmachines!

Antislipstrips op de trap zijn de oplossing om uitglijden op gladde traptreden te. Groot aanbod rubberen trapmatten Voor 17u bestel morgen in huis dagen bedenktijd Veilig betalen Gratis verzending vanaf €10! Trapmatten worden vaak gebruikt om meer grip op een trap te krijgen. Door de stroefheid is rubber hier uitermate geschikt voor.


NU IN DE AANBIEDING OMSCHRIJVING: Deze anti slip rubber strip zit op een rol van meter. Deze zwarte strip is geschikt voor alle soorten houten en stenen traptreden. Een trapprofiel is bedoeld voor het beschermen van uw trap tegen beschadigingen.


Voor een stoere, industriële interieurstijl zijn rubber trapmatten ideaal.

Bijvoorbeeld traptredematten of antislip strips voor de trap, antislip vloertegels of stickers voor de badkamer. Meet de breedte van de traptrede en de mat. Traptrede rubber noppen zilver kopen?


Rubber anti-slip traptrede of trapprofiel. Trapprofiel, of beter gezegd traptredeprofiel, wordt gebruikt als antislipprofiel in traptreden. De profielen zijn geschikt. Robuust materiaal, bestand tegen barre weersomstandigheden, uv-stralen en. Als indicatie kosten moet u rekenen op circa 20euro arbeidsloon voor het.


Kies dan voor trapprofielen met rubber inleg. Monteren van de trapprofielen op de traptreden kan met dubbelzijdige tape of met schroeven. Trapmattenruim assortiment trapmatten en trapmaantjes van aluminium rubber en stof.


Maar ook trapprofielen en rvs trapleuningen. Uw trapmat gratis verzonden! Duizenden standaard profielen beschikbaar of op maat gemaakt.


De trapdoppen zijn geschikt voor gebruik in allerlei metalen treden. Het rubber -dop profiel is ideaal voor gebruik binnenshuis. Naast een fraaie uitstraling, zorgen de rubberen doppen voor goede grip op de treden.

Micostep anti-slip trapmatten, gratis verzending binnen Nederland en België bij afname van trapmatten of meer. Eenvoudig te plaatsen, ook op gedraaide traptreden ! Een antislip trap voorkomt uitglijden en zorgt voor extra veiligheid van uw trap. Ontvang direct een offerte! Het komt helaas nog steeds veel voor : uitglijders in huis.


Dat is de afstand tussen het uiteinde van de mat en het uiteinde van de traptrede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.