dinsdag 31 maart 2020

Steigerhouten buitenbar

Bouwtekening en voorbeelden om zelf een bar van steigerhout te maken. Met een steigerhouten of Douglas houten bartafel en barkrukken in je tuin ben je helemaal trendy! De houten bartafel is in verschillende maten verkrijgbaar en de. Toog met steen, in de afm.


Het heeft mij heel erg geholpen om zelf een steigerhouten buitenbar te maken. Je kunt de bouwtekeningen hier downloaden.

Bar maken, kleine huisbar en tuinbar van steigerhout op gratis bouwtekeningen. Alle bars en bartafels om zelf te bouwen met tekening en handleiding. Breedte 80cmx240cmx110cm en op wielen. Andere afmetingen op aanvraag.


Arie reageerde met veel enthousiasme op onze spot om voor ons een buitenbar en een zithoek van steigerhout te maken, om zo een fraai terras te creeeren. Witte, white wash, grey wash, landelijk. Met deze tips is het bouwen van je steigerhouten bar gemakkelijk. Zelf een buiten bar maken van steigerhout ?

Maak jou terras gezellig en maak zelf een buitenbar met een bouwtekening! Bar maken van hout maken hoe doe je dat en waar moet je op letten? Met deze bouwtekeningen is het bouwen van een steigerhouten bar makkelijk. Dave Roelvink samen met Thomas een buitenbar.


Zodat moeders gezellig met haar vriendinnen een wijntje kan drinken in de tuin. Inmiddels alweer enige jaren maak ik alles van steigerhout volgens een uniek concept ! Heeft u specifieke wensen ook hier bent u dan aan het goede. Bij deze bar kan hetdak omhoog en omlaag.


Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van steigerhouten meubels op maat. Wij ontwerpen en maken (industriele) steigerhouten meubelen en meubelen van sloophout en staal op maat. Bespreek uw wensen voor passende steigerhout meubelen. Download hier een bouwtekening bar (.pdf) en meer dan 10.


Doe het zelf, gratis bar van pallethout. Vorige: Bank van steigerbuis en steigerhout. Met steigerhout maak je mooie objecten. Tuinbar doe het zelf voorbeeld.


Meer weten over steigerhout ? Lees over de verschillende soorten zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw klus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.