maandag 27 april 2020

Plinten meranti

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Speciaal voor vloeren die hier om vragen hebben wij een maranti lijn ontwikkeld.


Deze meranti is een gevingerlaste hardhout soort die extreem hard is en erg goed. Wij beschikken over een showroom en professioneel montageteam.

Meranti plinten online kopen? Plint meranti wit gegrond. Grote voorraad Top Service Scherpe Prijzen Grootste Collectie Snelle Levering Deskundig Advies. Info over meranti plinten praxis.


Resultaten van zoekmachines! Onze producten worden betrokken uit alle continenten, in verschillende houtsoorten. Onze hardhouten plinten zijn gemaakt van gevingerlast meranti , hardhout afkomstig uit Zuidoost-Azië.


Gevingerlast betekent dat verschillende delen hout met elkaar.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media. Uitvoeringen in Blank, Gelakt, en Wit Gegrond. Er zijn momenteel geen producten op voorraad.


Neem contact op voor meer informatie. Ook onze meranti plint kunnen wij als overzetplint aanbieden. Ook hierbij geldt dat u zelf een uitsparing kunt aangeven waardoor de bestelde overzetplint perfect past. PontMeyer biedt plinten voor een mooie. Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat.


Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant. Keuze uit veel verschillende afmetingen. Geschikt voor diverse toepassingen Voor o. Breed assortiment en andere materialen: plinten , architraven en glaslat. Het houten lijstwerk zoals plinten , koplatten en interieur lijstwerken zijn uitermate geschikt voor een fraaie afwerking.


Voor een afgewerkte overgang tussen vloer en wan eventueel ook tussen wand en plafond. Ook zijn er onbehandelde plinten in vurenhout verkrijgbaar. U kunt bij ons online bestellen.


Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.