donderdag 30 april 2020

Plinten plakken of schroeven

Vanaf €1Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker!


Eigen Montageteam mogelijk.

Bekijk onze uitgebreide collectie Plinten. Voor ons nieuwe huis heb ik massief meranti plinten ni de witte lak gezet. Deze moeten nog tegen de muur komen. Ik wil ze gewoon met montagekit doen. Wat is het beste de plinten van MDF monteren met monagekit of schroeven ? Ruim de gaatjes met de verzinkboor zodat de schroeven er later netjes in wegvallen.


Bent u van plan om uw plinten te bevestigen met schroeven ? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar voor het beste advies!

Bij vloeren horen ook plinten. Met boren en pluggen wordt de plint met behulp van een plug en schroef vast. Als u tape gebruikt om de vloer af te plakken ,. Wil je de plinten aan de muur schroeven ,. Voor de hoeken moet je je kopje erbij houden. Maar al bij al is plinten plaatsen een eenvoudige klus.


Zeker met dit stappenplan. Met schroeven , lijm of ander star. Die plinten plak ik gewoon strak tegen de muur. De video en het stappenplan laten zien hoe je eenvoudig zelf plinten. Draai de schroef tegelijk.


Plinten plaatsen, leggen en plinten bevestigen. Verwijder de plakstrip en zorg vóór je de plint plakt ,. Op zoek naar de beste prijs? Plak de plint tegen de muur en duw goed aan.


Meet de lengte van het eerste stuk muur, zaag in verstek en bevestig aan de muur (met lijm of schroeven ). Je kunt natuurlijk heel wat materialen aan elkaar bevestigen met behulp van schroeven en een. Denk van tevoren na over de juiste bevestigingsmethode in uw geval.

Ik teken op de plint af waar ik de gaten wil hebben (nooit onder wandcontactdozen). De reden hiervoor is dat plinten wel eens terug van de muur afspringen,. U maakt de plakplint op maat en plakt deze op de vloer.


Als u de plinten met behulp van montagekit aan de wand gaat brengen,. De meeste verbindingen in MDF worden gemaakt met schroeven en lijm. Onze monteur Roy legt u eenvoudig uit hoe u het beste een plint kan plaatsen en waar u op moet letten als u de plint gaat monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.