donderdag 30 april 2020

Plintneuten

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Eenvoudig online bestellen en keuze uit veel verschillende modellen. Zeer scherp geprijsde plintneuten in diverse maten verkrijgbaar, uit voorraad leverbaar. Plintneuten in MDF of hardhout.


MDF neut model - Een strakke neut met twee afgeschuinde zijkanten. Dit model kan bij elke architraaf maar hoort in basis bij architraaf model of 8.

Voor een traditionele en authentieke afwerking tussen uw plint en deurlijst (of architraaf) bieden wij onze plintneuten aan. Brouwers Hout heeft luxe houten lijsten op voorraad liggen,kijk in onze webshop. Een plintneut is de oplossing om een plint en deurlijst met elkaar te verbinden. Waarom plinten, architraven en plintneuten van MDF? Hoe weet ik zeker dat ik plinten, architraven en plintneuten juist.


Condities: - leveringen uitsluitend á contant bij levering - bezorgkosten vanaf € - prijzen zijn incl. Wij beschikken over een showroom en professioneel montageteam. Bestel plintneuten online in de webshop van Deurenafdeling.

Deze waterwerende MDF ( V3) plintneuten zijn, met uitzondering van boven -en onderkant, dubbel gegrond. Wil je gebruik maken van plintneuten dan kun je deze het beste als eerst aanbrengen. Een recht model neut passend bij verschillende architraaf- en plintmodellen. Gemaakt van vochtwerende kwaliteit MDF, type V313). Architraven en neuten Van Royalplint en Sfeerplinten voor een fraaie afwerking.


Bestel uw architraaf en neuten voordelig online. In onze showroom kunt u ze ook eerst. Bezoek onze webshop en bestel online. MDF plinten, massieve plinten, architraven en plintneuten. Ook als de profielen of de diktes van de deurlijst en de plint niet op elkaar.


De plintneut geeft een mooie overgang tussen. Extra Korting Op De Offerte. Maak het plaatje helemaal af. Gebruik naast architraven en plinten ook de bijpassende hoekstukken, neuten of plintneuten.


Parket, Laminaat, PVC of Bamboe vloer kopen? Laat uw plinten, neuten en architraven door ons aan huis bezorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.