donderdag 2 april 2020

Steigerhouten kasten maken

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Bekijk ons aanbod nu online. Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker!


Kledingkast van steigerhout of vurenhouten latten.

Deze bouwtekening is erg gemakkelijk om te volgen, er zijn maar een paar stappen nodig om deze kast zelf te maken. Ben je gek op steigerhout en wil je zelf een kast maken van dit materiaal? Het geeft een robuuste en ruimtelijke sfeer. Het stappenplan vind je op vtwonen. Lees in dit stappenplan hoe u dat doet.


Steigerhouten meubelen geven een robuuste uitstraling aan uw interieur. Uw spullen stijlvol opbergen in een steigerhouten kast ?

Zelf een steigerhouten tafel maken voor een gezellig terras. Vind een mooie kast van steigerhout , op maat gemaakt, bij dutchwood. Je kunt het zelf maken met deze tips en bouwtekeningen. Een steigerhouten kast op maat laten maken ? Lounge banken en stoelen om zelf te maken van steigerplanken. Eenvoudige instructies en bouwtekeningen.


Wil je zelf een steigerhout kast maken en heb je een goede bouwtekening nodig? Opgeruimd staat netjes met steigerhouten kasten van top kwaliteit uit eigen fabriek. Ons aanbod in kasten is zeer divers: kasten voor je slaapkamer, woonkamer of hal. De mooiste kasten op maat stelt u zelf samen met de kastendesigner van Raffito!


Vind jouw kast in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Voor elke kamer hebben wij de perfecte steigerhouten kast. In deze klusinstructie vind je ideeën om zelf meubels te maken van steigerbuizen met steigerhout.


Stoere, stevige en robuuste steigerhouten meubels van steigerbuis.

Ik ben inmiddels gepensioneer maar in vroegere tijden was ik een gepassioneerd timmerman. In mijn jonge jaren, zo rond mijn. Kasten en kastjes van sloophout, bouwtekeningen en doe het zelf voorbeelden om een kast te bouwen van steigerhout of planken van pallets. We maken steigerhouten kasten en industriële kasten van klein tot groot en voor woonkamers, slaapkamers tot winkels en kantoren.


Op maat gemaakte steigerhouten kasten. Meerdere landelijke modellen op voorraad met een robuuste, industriële uitstraling. Mocht dat zo zijn dan kunt u de kast gewoon bestellen en bij opmerkingen uw speciale wensen kenbaar maken.


Boekenkast, TV meubel, kledingkast, dressoir, buffetkast, badkamerkast. Kasten bestel je in onze webshop. Gratis verzending vanaf € 30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.