dinsdag 28 april 2020

Trap antislip maken

Antislipstrips op de trap zijn de oplossing. Specialist in uw trap veilig maken met. Dagelijks plaatsen onze professionals antislip trapstrips met gebruik. Een gladde trap is ontzettend gevaarlijk!


Met deze antislip trap tips voorkom je ongelukken. Jaarlijks vallen vele mensen van een trap met alle gevolgen van dien.

Voor dit probleem hebben we een passende oplossing: Onze antislip coating is toepasbaar op vele. Ik heb de trap prachtig in de verf staan. Zelf frezen van sleuven in de trap of wilt u het laten doen door een professional? Montage van antislip strips op de trap. Wij doen het graag voor u! Hoe kan ik mijn trap minder glad maken ? Question,likes_count:slug: trap.


Bij KARWEI vind je diverse antislip materialen om uitglijders in je huis te voorkomen.

Bijvoorbeeld traptredematten of antislip strips voor de trap , antislip. Andere ingrepen om je trap veiliger te maken. Dankzij antislip trapbekleding wordt uitglijden zoveel mogelijk voorkomen.


Ontdek de voordelen en je mogelijkheden. Het antislip maken van uw trap is één van onze specialisaties. Doormiddel van een Slidex antislip behandeling op uw trap voorkomt uw ongelukken. Trap dichtmaken met kastje eronder?


Kastje eronder maken met Rollenrail. Makkelijk schoon te maken , ideaal bij huisdieren. Kijk wat een mooi resultaat je kunt creëeren met een geschilderde trap en de antislip rubber strip. Heeft u de rubber antislipstrips in huis maar ziet u op tegen de klus? Met een traprenovatieset van CanDo geef je jouw trap.


Kies tussen overzettreden met een eiken toplaag en geïntegreerde anti-slip. De renovatie compleet maken ? De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.