maandag 25 mei 2020

Radiatorfolie op radiator

Voorkom energieverlies en bespaar direct geld. Bestel het nu gemakkelijk online! Kies zelf uw gewenste leverdatum! Duurzaamheid en Klimaat: Ben op het moment bezig om een nieuwe CV-installatie te bouwen.


Een radiator straalt een heerlijke warmte uit, maar toch verliest u onbewust veel van die warmte via uw buitenmuur. Radiatorfolie lost dit snel voor u op !

TONZON is de uitvinder van een slimme radiatorfolie die onzichtbaar zijn werk doet. Deze folie wordt niet op de muur maar op de radiator zelf geplakt. Zie hiervoor meten van lengte van breedte. Bereken de totale lengte van. Je kunt radiatorfolie zowel tegen de gevel als tegen de radiator bevestigen.


Veel radiatoren staan of hangen vaak voor een buitenmuur, waardoor je direct een deel van de warmte verliest. Met radiatorfolie kun je dit voorkomen en. Ontdek hier meer over de prijs, het rendement en de plaatsing van energiebesparende folie voor radiatoren.


Het is echter effectiever om het folie aan de achterzijde van de radiator te plakken.

Met de KARWEI-klusinstructie leer. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Jij bepaalt hoe je betaalt! Breng vooral radiatorfolie aan op radiatoren waarachter zich een buitenmuur of raam bevindt.


Via een koude buitenmuur of raam lekt veel warmte uit je woning. Voor deze radiatoren hebben we de luxe radiatorfolie ontwikkeld. Brengt u de folie op de radiator aan, dan komt de witte kant naar de kamer.


De radiatorfolie wordt op de achterzijde van de verwarming aangebracht en weerkaatst. Ik heb het ook op een flik aantal radiatoren. Het gebruik van radiatorfolie geeft een flinke besparing op je gasverbruik.


Als je radiator tegen een on-geïsoleerde spouwmuur staat,. Deze radiatorfolie plakt u met de bijgeleverde magneettape gemakkelijk op de achterkant van uw verwarming. De straling kaatst terug uw radiator in. Achter de radiator gaat er dus heel wat warmte verloren via de buitenmuur. Door een radiatorfolie aan te brengen.


Het is enkelzijdige noppenfolie met een opgedampte reflecterende laag, volgens de fabrikant Decor Son zou de folie. Plak de folie eerst met de bovenkant en vervolgens met de onderkant op de muur of achterkant van de radiator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.