vrijdag 29 mei 2020

Radiatorfolie plaatsen

Voorkom energieverlies en bespaar direct geld. Koop het nu gemakkelijk online! Met behulp van radiatorfolie los je dit probleem in een handomdraai op. Ga eens na op welke plaatsen je het huis kunt isoleren.


Vaak is dit een buitenmuur.

Wanneer deze muur niet goed geïsoleerd is, gaat er onnodig veel warmte verloren. Door radiatorfolie te plaatsen kun je dit voorkomen. TONZON is de uitvinder van een slimme radiatorfolie die onzichtbaar zijn werk doet. Deze folie wordt niet op de muur maar op de radiator zelf geplakt.


Radiatorfolie aanbrengen kunt u zelf snel en makkelijk. In deze video laat Nuon zien hoe u zelf radiatorfolie plaatst. Met hele simpele middelen kunt u.

Met de KARWEI-klusinstructie leer je hoe je radiatorfolie aanbrengt en zo energie en geld bespaart. Een radiator straalt warmte uit naar alle kanten. Achter de radiator gaat er dus heel wat warmte verloren via de buitenmuur. Door een radiatorfolie aan te brengen.


Veel radiatoren staan of hangen vaak voor een buitenmuur, waardoor je direct een deel van de warmte verliest. Met radiatorfolie kun je dit voorkomen en. Je kunt radiatorfolie zowel tegen de gevel als tegen de radiator bevestigen. Je weet nu hoe leuk ik Hoe breng je radiatorfolie aan? Tot nog toe hebben andere ecomamas een beoordeling geschreven.


Heb jij zelf ervaring met ze? Ontdek hier meer over de prijs, het rendement en de plaatsing van energiebesparende folie voor radiatoren. Het lijkt mij een simpel klusje, maar dan wordt ik weer aan het twijfelen gebracht. Ik wil radiatorfolie plaatsen achter de radiatoren.


In ons oude huurhuisje had ik de folie gewoon achter de radiator gepropt zal ik maar zeggen en zag het er niet erg strak uit. Beste allemaal, Als je reflecterende radiatorfolie achter de verwarming plaatst , moet je dan de reflecterende (aluminium) zijde naar de radiator laten wijzen of juist.

Alle informatie over het plaatsen of vervangen van radiatoren, lees je op Mijnkluswijzer. Met Mijnkluswijzer wordt klussen leuk! Als je geen Electrabel-klant bent, kan je de radiatorfolie (met magneettape) ook hier online kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.