dinsdag 26 mei 2020

Reformladder 3x9

Vind jouw ladder in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! De ladder is voorzien van de Altrex Rode Sport, die de maximaal. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


In de A-stand kan deze ladder als reformladder worden gebruikt.

Deze allround reformladder van Altrex – met 3xsporten - is onmisbaar voor klussen in en rond het huis. LZ Groothandelsprijzen, mega scherpe prijs voor een reformladder vanwege éénmalige partijvoordeel. Dan is een reformladder dé uitkomst. Wil je een ladder niet alleen tegen een gevel kunnen gebruiken? Bekijk deze voordelige reformladder 3xsport.


Deze ladder is geproduceerd van aluminium waardoor deze een lichtgewicht heeft. Altrex Excelsior reformladder 3x9BeschrijvingTechnische specificatiestype: max. De All Round reformladder van Altrex is een zeer lichte aluminium ladder met kokerprofiel die perfect geschikt is voor al je klussen in en rond het huis.

Altrex Economy 3xreformladder delige opsteekladder die ook vrijstaand gebruikt kan worden. Max lengte 6mbieden vanaf 1euro. Binnen Werkdag Gratis Geleverd op uw Adres in Nederland of België. De Excelsior reformladder is geschikt voor klussen in en rond het huis.


Bent u op zoek naar een aluminium ladder? In ons assortiment vindt u enkele ladders, dubbele ladders, reformladders , driedelige ladders, dakladders, telescopische en. Deze driedelige reformladder is de prefecte combinatie van kwaliteit en lichtgewicht.


Bestel hier ladders online. Voor bestellingen onder de euro (excl. btw) rekenen wij euro (excl. btw) bezorgkosten. Resultaten van zoekmachines! Reformladders tegen lage prijzen.


Zoekt u naar een vouwladder, huishoudtrap of ander klimmateriaal? In onze webwinkel vindt u trappen van hoge kwaliteit voor de scherpste prijzen van het merk Altrex. Professionele driedelige reformladder 3xMaxall uitgebogen van blank aluminium.


Voldoet aan alle normeringen EN 13 Warenwet en VGS. Maten - 3xtreden - 3xtreden - 3xtreden - 3xtreden - 3xtreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.