vrijdag 22 mei 2020

Sokkel hout

Sokkel bestel je in onze webshop. De grootste collectie tuinsokkels hier! Tuinsokkels tegen de laagste prijzen. De eiken sokkel is een natuurproduct.


Een houten zuil van oud hout , zoals pallet hout. Vindt al uw houten zuilen bij Solits.

Stoere houten pilaar of console van resthout. Al dan niet met beschermap. Al onze zuilen zijn gemaakt van hout ,. Vind sokkel hout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Houten sokkels zijn zeer breed toepasbaar. Eiken sokkels kunnen we in diverse. Een eiken sokkel bij HOUTvakman.

Topkwaliteit massieve zuilen van Europees eikenhout, op maat, ook verouderd en handmatig geschaafd! De Asbaktegel in combinatie met een houten sokkel. De volledige functionaliteit van de Asbaktegel maar dan op een verhoog.


Ideaal toepasbaar in omstandigheden die. In diverse merken verkrijgbaar! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Beeldenmarkt biedt u een compleet assortiment aan sokkels en zuilen uit verschillende materialen. Ze worden onder andere gebruikt als bijzettafel of om een beeld of lamp op te zetten. Deze sokkels van massief hout zijn gemaakt van verantwoord hout.


Deze stoere steigerhouten sokkel misstaat niet in uw huis of tuin. Zoekt u een houten voetstuk voor een beel kunstwerk of ander object? Met deze Azobe hardhouten sokkels haalt.


Chique witte sokkel gemaakt van hout. Aan de onderkant zitten rubberen dopjes, zo krijg je geen krassen op de vloer. Hout voor beeldhouwwerk en houten beelden in alle formaten en soorten.


Kom naar onze vestiging in Amsterdam, en bekijk onze grote collectie onbewerkt hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.