dinsdag 26 mei 2020

Strijkkit prijs

COLAD STRIJKKIT is een kwastbare rubberelastische afdichting op basis van polymeer. Vind strijkkit op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Uw winkelmand is leeg Op werkdagen voor 16. Nadenkit is een strijkkit die geschikt is voor het afdichten van carrosserienaden, zoals ge(punt)laste metaaloverlappingen en dergelijke.


Brezan Automaterialen is niet alleen een leverancier van auto-onderdelen, maar levert ook diensten ter ondersteuning voor het.

Het heeft een goede hechting op gelakt en ongelakt plaatwerk b. Strijkkit is een duurzaam elastische overspuitbare strijkkit. Nylon strijkkit kwast 30mm voor een fabrieksoriginele afwerking van de aangebrachte strijkkit op overlappende naden, schokbrekerhuizen,. Verkwastbare carrosseriekit voor het herstellen van de originele kitafwerking, bijvoorbeeld op gelaste overlapnaden voor het gebruik op.


Motip motip strijkkit 750gr Ga naar de. Levering: binnen 1-dagen. B2B-website, alle prijzen zijn exclusief BTW. Website design door Joost van Tol i. Guidance, en ontwikkeling door Guidance.

Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Je gekozen filters: Filters verwijderen. Kitten en lijmen voor autoschadeherstel, machinebouw, carrosseriebouw en vele andere toepassingen.


Prijs per TWEE spuitbussen van elk 5mL. Blik Mahotec strijkkit (lasnadenkit) inclusief nylon kwast. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs ! Voeg toe aan vergelijking.


De beste inkoopvoorwaarden;. Bekijk uw prijs Bekijk Add to wishlist Bekijk uw prijs. Werken met Merken - Auto - Onderhoud en reiniging - Reparatie - Carrosserieplamuur - Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Kruipolie, remmenreiniger, ontvetter, borgmiddel, injectiereiniger, carburateur reiniger, vloeibare pakking, PTFE spray, scharnier smering en meer!


Technoplast is een hoogwaardige strijkkit van het merk Womi. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Sencys lakroller recht 5cm stuks.


Womi nylon strijkkit kwast. Airo Nederland is de enige importeur van Airo plamuren, acryl produkten en diverse paint- en non-paint artikelen in Nederland. Airo Seal Carplast Strijkkit.


Deze artikelen zijn bestemd voor.

Airo-Seal Carplast strijkkit inclusief kwast (inhoud: kg). Eén component snel uithardende autoruitenkit op polyurethaanbasis voor de directe verlijming in de sponning van voor-, zij en achterruiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.