woensdag 27 mei 2020

Waxol 60

Het geeft goede bescherming, duurzame, bestendige en een blijvende elastische. De wascomponent is carnaubawas, een harde was met en hoog. Deze beschermen uw parket- of plankenvloer op een duurzame, zeer. Verfraait en beschermt parket-, planken- en kurkvloeren op natuurlijke wijze.


Door de eenvoudige verwerking geschikt voor toepassing door consumenten.

Aquamarijn vloer olie- en wax producten en informatie. Waar u de keuze heeft uit verschillende pigmentkleuren. Hierbij wordt dan een normale kleuring verkregen. Premium kwaliteit high solid hardwaxolie. Vormt een taaie, dichte, duurzame beschermlaag.


Zeer makkelijk aan te brengen met een roller. Koop nu deze unieke Tweedehands.

Hard)waxolie koopt u bij kwaliteitparket! om prijzen te zien. Waxol HS Hardwax-olie naturel 1L. A penetrating oil with excellent wood preservative and water repelling properties.


Does not dry to a hard film. Not intended to be over-painted. Tintelijn cvba maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website zo optimaal mogelijk te laten verlopen en cookies geven ons de mogelijkheid om de website te. Lid Berichten: 4Lid geworden op: jul. Wij verkopen goedkope tot exclusieve houten vloeren in de omgeving van Amsterdam.


Het heeft de uitstraling van massieve vloer, maar dan veel goedkoper! Product was successfully added to your shopping cart. Hieronder vindt u een aantal downloads, zoals onderhoudskaarten. Wilt u meer informatie of advies?


Neem dan gerust contact met ons op! Material Safety Data Sheet Trade Name: NCS WAXSOL 5. Speciale aanbieding op Tweedehands.

Pa at 25°C Styrene DENSITY 0. Gratis Pakket Verzending vanaf €25! Weten waar u aan toe bent? Wij zetten de kosten graag voor u op een rijtje. Het aanvragen van een offerte is volledig gratis en vrijblijvend.


Het is een extra coating die wordt aangebracht op een bestaande lak. De lak moet schoon zijn voor betere hechting en bescherming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.