donderdag 25 juni 2020

Serveerplank

Shop nu jouw Serveerplank. Gratis Bezorging Vanaf 20. Op zoek naar Serveerplank en? Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Serveer je gasten de lekkerste hapjes en drankjes op deze luxe serveerplank.


Je maakt de serveerplank eenvoudig zelf met het stappenplan op deze pagina.

Vind Serveerplank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Maak een unieke beukenhouten serveerplank. In veel verschillende varianten! Diverse soorten serveerplank van hout en steen voor het gezellig presenteren van hapjes.


De planken kunnen wij graveren met een naam, datum, persoonlijke tekst of. In welke stijl je je tafel ook dekt, of welk servies je ook gebruikt, een naturel houten serveerplank past er qua stijl en kleur altijd wel bij. De houten serveerplank is helemaal van nu en mag niet ontbreken in je keuken.


Of je het nu een broodplank, borrelplank, kaasplank of serveerplank noemt, het blijft.

Handgemaakte langwerpige serveerplank voorzien van handvat en ophanggat. Materiaal: gebrand massief. Prachtige houten serveerplank voor tapas, kaas of borrelhapjes. Met een stoer lederen koord.


Houten plank gegraveerd met eigen tekst. Maak het gezellig met een houten serveerplank van Aan Tafel met Karin. Deze prachtige boomstam kan gebruikt worden als serveerplank of snijplank. Deze party- of serveerplank , samengesteld uit twee exclusieve contrasterende houtsoorten, is een echte blikvanger. Welkom bij Brood en Plank.


In Fryslân worden nog op ambachtelijke wijze de meest geweldige snijplanken en hakblokken gemaakt. Zelf noem ik ze “Presentatieplanken”. Ze gaan lang mee en zien er stijlvol uit: een functionele toevoeging aan elke keuken. Bekijk onze snijplanken voor in de keuken. Een houten serveerplank van aan tafel met Karin is een exclusief handgemaakte houten snijplank.


Jamie Oliver XL serveerplank. Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Laat een serveerplank met metalen handvat graveren bij PersonalSurprise.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.