vrijdag 3 juli 2020

Roofmate isolatie

ISOLATIE bestel je in onze webshop. Dit product is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor de isolatie van platte daken. ROOFMATE isolatie en bescherming van daken.


Daarom leveren wij een reeks specifieke isolatie oplossingen van geëxtrudeerd polystyreen (XPS). Koop of Verkoop roofmate op Marktplaats.

Vooral roofmate nieuw en gebruikt bieden wij in verschillende diktes aan. Isolatie bestel je in onze webshop. Veel bestaande platte daken van de woningvoorraad zijn voorzien van isolatie.


XPS Ursa isolatie 60mm - type N-III-L. URSA is een XPS hardschuim isolatieplaat, speciaal ontwikkeld voor de isolatie van vloeren. De isolatieplaat is zeer duurzaam. De platen worden dus bovenop.


XPS isolatieplaten van Blauwplaat komen in een aantal typen isolatieplaten: floormate (vloerisolatie met hoge druksterkte), roofmate (dakisolatie) en styrofoam.

Omkeerdak Het omkeerdak is een traditionele dakconstructie, waarbij de isolatie aan de buitenkant van de dakafdichting wordt geplaatst. Door je woning juist te isoleren. Een unieke combinatie van thermische isolatie en bescherming voor het platte dak.


Geschikte isolatie voor het omgekeerd daksysteem is harde XPS (geëxtrudeerd polystyreen, hardschuim), omdat vocht van. Roofmate SL-A en Roofmate. Zie ook koud dak, roofmate. PIR isolatieplaten kunnen op vele manieren toegepast worden bij isolatiewerken.


Hier ontdek je de voor- en nadelen en de prijs van dit isolatiemateriaal. Eenvoudig online bestellen. Styrodur (XPS) hardschuim wordt toegepast bij de isolatie van omgekeerde daken, vloerisolatie, muurisolatie, spouwmuurisolatie.


Ik heb vandaag een aantal (30) goedkope roofmate sl-e platen op de kop weten te tikken. FLOORMATE 500-A voor de isolatie van industriele- en zwaar belaste vloeren. Op dit moment hebben we een ruime voorraad met verschillende maten van Unilin, Kooltherm, PIR OSB e. Slim omgaan met energie in de dagelijkse leefomgeving is waar wij voor gaan.


Energieverlies moet wat ons betreft energie-opbrengst worden. Dat realiseren we in eerste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.