maandag 6 juli 2020

Rookgasafvoer aluminium

Rookgasafvoer CV bij CVtotaal. Betrouwbare CV-ketels van Intergas. Kwaliteitsketels van Vaillant. Bestel eenvoudig bij CVtotaal. Scherp geprijsde Remeha ketels.


Dunwandig aluminium is geschikt voor de rookgasafvoer van niet-condenserende toestellen, zoals geisers en gaskachels.

Wij staan u graag bij met deskundig advies. Bekijk ons productaanbod nu. Dunwandige rookgasafvoeren, rookkanalen, rookgas afvoeren, kachelpijpen, afvoerbuis vóórdelig en snel geleverd. Er zijn een aantal algemeen bekende oorzaken die de levensduur van de rookgasafvoer van moderne HR ketels ernstig bekorten. De producten zijn voorzien van een dubbele blauwe lippenring, temperatuurbestendig tot 2°C.


Het materiaal van de rookgasafvoer is dikwandig aluminium , roestvast staal (rvs) of kunststof. Dikwandig aluminium wordt gebruikt sinds de jaren 80. Burgerhout is uw ideale partner in aluminium en rvs afvoermateriaal,.

Op zoek naar rookgas afvoer voor de cv-ketel? Bij CVtotaal ben je aan het juiste adres! Vandaag besteld = morgen in huis.


Aan de binnenzijde van de rookgasafvoer zie je bij aluminium een vorm van corrosie. Bij rvs is dat niet zo, condens van rookgas tast het rvs niet aan. Groot Assortiment en tevens veelal snel leverbaar. Aluminium kwaliteit 57SHH. Thermische isolatie dient onder andere om de thermische trek van de rookgasafvoer te waarborgen en de temperatuur van de oppervlakte te.


Deze producten zijn geschikt voor vele doeleinden, bijvoorbeeld als rookgasafvoer van CV ketels,. De aluminium componenten en de siliconen afdichtingsringen zijn onderhevig aan respectievelijk corrosie,. Wij leveren RVS rookkanalen en kachelpijpen voor alle soorten kachels.


Kies RVS dubbelwandige rookgasafvoer voor uw gaskachel, houtkachel, kolenkachel, oliekachel of. Prefab schoorstenen zijn verkrijgbaar in aluminium. Dit is echt een verwarmingsketel met pvc- rookgasafvoer. Aangelegd door een amateur?


Op aanvraag leverbaar: buizen, bochten en toebehoren in de diameters 50mm, 60mm, 110mm, 130mm, 150mm, 180mm, 200mm en 250mm. Bent u op zoek naar een rookgasafvoer ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.