dinsdag 28 juli 2020

Tochtstrip voor buitendeur

Tochtstrip bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!


Laagste Prijs van Nederland!

Zowel een buitendeur als een binnendeur kan voor tocht zorgen als deze niet helemaal perfect sluit. Tochtwering is een van de meest rendabele vormen van isoleren. Lees alles over het aanbrengen van een tochtstrip , tochtprofielen en tochtband in de KARWEI klusinstructie.


Voor diverse kierbreedtes een passende oplossing. Info over tochtstrip voor buitendeur. Resultaten van zoekmachines! De meeste tochtstrip is met een kleefstrip uitgevoerd. Als je het toch op de deur wil plakken, moet je rekening houden met krimpen en uitzetten van de deur.


Kier tussen dorpel en tochtstrip voordeur.

Voordeur ruimte geven voor tochtstrip. Meet de breedte van de deur op en zaag de aluminium of kunststof tochtstrip op maat, met behulp van een ijzerzaag. Net zoals bij ramen worden deuren tegenwoordig vaak voorzien van een kaderprofiel.


In diverse merken verkrijgbaar! Ellen tochtband 5m tochtstrip p wt zelfklevend inbouw. Voorkom tocht en koop bij ons uw tochtdorpels! Gemaakt van hoge kwaliteit aluminium en verkrijgbaar in verschillende afmetingen!


Plaatsen waar je tochtstrips aanbrengt, zijn de buitendeur ,. Zaag of knip de tochtstrip op maat. Lees hier alles over tochtwering voor deuren. Hier kunt u terecht voor tochtstrips van een hoge kwaliteit. Een tochtstrip is gemakkelijk te bevestigen aan de rand van uw raam of deur.


Het type tochtwering dat u moet aanbrenger hangt af van de vloer en van de vraag of het om een binnen- of een buitendeur gaat. Om de tochtstrip te plaatsen sluit u eerst het raam of de deur en drukt u het rubberen deel van de tochtstrip aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.