dinsdag 11 augustus 2020

Sigmulto

Bepalend daarvoor zijn onder meer de ondergron de kleurkeuze en de applicatie. Het geeft ruimtes een uniek decoratief karakter. Het effect is afhankelijk van de applicatiemethode.


Supermatte watergedragen decoratiemuurverf met subtiel schaduweffect voor binnen. With the metallic look making a comeback across a range of industries from fashion to automotive and beauty, to name but a few. Een van de meest moderne producten is de gespoten Sigmulto.

Dit is een gespikkelde, meerkleurige wandafwerking die in een grote variatie van kleuren te verkrijgen is. Het product heeft een verfijnd esthetische aanzien, een zeer hoge duurzaamheid en het trekt geen vuil aan. Sigmulto creëert een bijzonder effect met gladde afwerking. Watergedragen plamuur voor binnen. Stucco-effect en marmer effect.


Te verkrijgen in elke kleur in 5L. Spuiten van sigmulto Een andere techniek is het spuiten van sigmulto. Dit is het spuiten met een meerkleurige verf met een gladde afwerking.

GEBRUIKSDOEL Het afwerken van wanden in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen. Geschikt als: decoratieve pleister voor binnen op basis van kunstharsdispersie, waarmee twee verschillende effecten gecreeerd kunnen worden, namelijk. Sigma Coatings is a brand of PPG. Keuze uit A-merken verf en dat tegen een voordelige prijs. Op veel producten profiteer je bovendien van staffelkorting.


Bestel je op een werkdag voor 16:en zijn de. Welke soort wandafwerking is het beste voor uw nieuwbouwwoning? These can be used for decorating, marine. En welke voor de badkamer? Lees hier alle informatie inclusief de mprijzen van stucen.


Choose one of the two different patterns,. De kajuit van mijn Albin Vega heeft aan de binnenkant nog de originele afwerking. Laat u inspireren en adviseren voor dat u iets koopt! Ga nu direct naar onze webshop en bekijk het complete aanbod!


Deze zilver metallic kleur is de meestgekozene kleur. Multicolor spuitinstallatie voor sigmulto compleet met comressor drukvat slangen spuitpistool reserve onderdelen handspuit met bak voor putz en spacspuiten. Slijtvast, antislip en kleurvast.


Met deze zoekopdracht zoekt u alleen in het productassortiment.

Voor ruimere zoekopdrachten, gebruik het zoekveld rechtsboven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.