dinsdag 11 augustus 2020

Sika 29

Bespaar tot wel via kiesproduct. De klompen zitten comfortabel, zijn bijzonder slijtvast en schokdempend. Vanaf €7- gratis verzending, dagen bedenktijd en voor 15:uur bestel de volgende dag in huis! Ook de voering is gemaakt van kwalitatief hoogstaand leder.


Veiligheid en gemak zijn goed te combineren.

Je stapt eenvoudig in en uit en omdat de klomp een houten binnenzool heeft houdt je het. Het kan snel, eenvoudig en betrouwbaar bij dé klompen gigant van Nederland! De slijtvaste lichtgewicht PU zool zorgt voor.


De zolen zijn gemaakt van 1 antislip PU. Voor een langere levensduur en betere hygiëne is het leer. Ervaar onze kwaliteit en service bij WGwerkschoenen. Bestel SIKA SB veiligheidsklomp bij Aworkx.


Goed advies, snelle levering.

Snelle levering en super service. Achteraf betalen en ophalen mogelijk! Sika levert chemische producten.


Toepassingen:- Constructie- Metaal - Agrarisch- Transport- Bouw- Antistatisch Type:Dichte hiel S veiligheidsklasse. Stalen neus Olie-, vet- en chemicalienbestendig. Warmte koude isoleren pu zool. Orthopedisch voetbe leren. Scherpe prijs, snel geleverd en gratis retourneren!


Werkklompen van sika bijzonder slijtvast, binnenzool is van hout daarmee houdt je het makkelijk de hele dag vol. Deze tuinklompen model zijn. Noord-europees merk staand voor een hoogwaardige kwaliteit schoenklomp. De meest verkochte klomp van Sika.


Beveiligd met een houten binnenzool. Binnen uur leverbaar in heel NL. Alleen de allerbeste materialen zijn goed genoeg voor het Noord-Europese Sika. Type beschikt over een stalen neus.

Klompen en werkschoenen van de beste kwaliteit voor een lage prijs. Mooie klompen en werkschoenen. Bekijk nú snel onze website voor ons aanbod! Voor 15:bestel morgen in huis. Gratis verzending voor deze sika !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.