donderdag 20 augustus 2020

Sleutelkastje met code voor buiten

Het laatste nieuws van Manutan? Heeft u een veilige werkomgeving? Vóór 23:besteld = morgen thuis. Voor 16:bestel morgen in huis! Bestel uw sleutelkastje online.


U bepaalt zelf de PIN code van het kluisje en wie er beschikking over heeft.

Vergelijk meubels online Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Sleutelkastjes met codeslot. Hoe waardeert u dit artikel? Manutan biedt diverse modellen variërend van een sleutelkastje met cijferslot voor binnen tot sleutelkastje met code. Ruim jaar ervaring met kluizen.


Een sleutelkast biedt een veilige opbergplaats voor uw sleutels. Komt u vaak rondslingerende sleutels tegen? Alle soorten buitenkasten online!

Kasten voor buiten vanaf € 17-. Bespaar tot wel via kiesproduct. De Rottner KeyKeeper is een kleine mini kluis voor wandmontage. Wij hebben eenvoudige sleutelkastjes met code ,. Voor een sleutelkluis met een nog betere bescherming komen kluizen.


Wat zijn de specificaties? Alles voor de hal bij woonwarenhuis OTTO! Bekijk het aanbod en bestel nu! Scherp geprijsde sleutelkluizen voor buiten. Het slot kan ingesteld worden op een PIN code.


MasterLock is een bekende fabrikant van sloten en kluizen voor met. Dit product kunt u heel eenvoudig en binnen minuten via onze webshop bestellen. Door gebruik van een code is deze bijzonder veilig met een 4-cijferig mechanisch. Onze sleutelkastjes voor buiten zijn hierdoor ook binnen te gebruiken.


Zoek op plaats voor de dichtstbijzijnde bouwmarkten met voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.