woensdag 26 augustus 2020

Smeedijzeren ramen

Met smeedijzeren ramen haal je een maximale hoeveelheid natuurlijk licht in huis, dankzij de erg fijne profielen. Een ander voordeel is dat ze naadloos bij elke stijl. Voor een elegante eyecatcher in uw woning, kantoor of handelspand is maatwerk smeedijzeren ramen laten maken bij Feral zeker een slimme keuze.


Voor smeedijzeren of metalen ramen en deuren van superieure kwaliteit is het ambachtelijke smeedijzeren schrijnwerk van Feral in Malle precies wat u zoekt. SMEEDIJZEREN RAMEN EN DEUREN. Onze stijlvolle smeedijzeren producten zoals ramen en (binnen)deuren geven je woning, kantoor en andere (bij-)gebouwen een exclusieve look.

Smeedijzeren ramen en deuren: voor elk gebouw. Gaat u in zee met Van Der Meirsch? Dan hebt u het voor het zeggen: van ontwerp tot afwerking. Gersjes Gietijzeren Ramen BV. Antieke voordeur, volledig manueel verf gestript.


Stinal worden alle stalen ramen en deuren op maat vervaardigd in eigen atelier. Dries Heijlen ontwerpt, maakt en plaats stalen deuren en ramen op maat. We bekijken per ontwerp de vakverdelingen.

Over elke lijn is nagedacht. Uiteraard zorgen wij ook voor de naadloze afwerking van uw houten bijgebouw. De sfeervolle details, zoals een smeedijzeren ossenoog, verhogen de. Onze deuren en ramen zijn in verschillende uitvoeringen en maten te bestellen, geheel naar eigen wens. Landelijk smeedijzeren en gietijzeren deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag in rustieke nostalgische stijl.


Ook een ruime keuze porseleinen meubelknoppen. Stalen ramen heb je voor je leven! Reken op het vakmanschap van Intens interieur in Antwerpen. Wil je jouw smeedijzeren deuren nog extra in het oog laten springen? Kies dan voor glas in twee kleuren.


Het zorgt voor een opvallend stijlrijk accent. Info over smeedijzeren deuren. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden: volledig smeedijzer , in combinatie met hout in de afwerking naar wens van uw project. ZEER grote voorraad oude en antieke glas in lood ramen TIP Wij hebben een zeer grote voorraad glas in lood ramen in alle soorten en maten en in alle stijlen. Ambachtelijke smeedijzeren ramen en deuren uit eigen atelier.


Kunstsmederij Van Der Meirsch werkt in het eigen atelier volgens ambachtelijke technieken. Een echte blikvanger in uw woning Ramen en deuren bepalen in zeer grote mate mee de stijl van uw woning in welk materiaal ze ook vervaardigd zijn. Raamtralies zijn inbraakwerend.

Afhankelijk van het type raam. Alles wordt handgemaakt en met de nodige zorg opgeleverd zodat het aan de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.