dinsdag 11 augustus 2020

Spankap

Een spankap is een solide afdekking voor de betonsilo of stalen silo. De afmeting van de spankap begint. Door de toepassing van de Almo Spankap op uw tank bent u verzekerd van een uitstekende overkapping. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u adviseren over de beste afdekking die geschikt is.


De MonoTop Spankap is een bewezen en efficiënte afdekking van een mestsilo of tank.

ISS Tanks kan het grondwerk verzorgen,. De ‘Genaspan’-afdekking is een spankap , waarbij we de gewapende PVC-folieafdekking plaatsen over de middenkolom in de silo en daarna afspannen op de silowand. Blikvanger entree nodig spankap of een Spankap fietsenstalling overkapping bel Poly-Ned , terrasoverkapping van doek, overkapping met doek, overkappingen met doek van.


Deze overkapping is geschikt voor meerdere typen silo’s. De Genap spankap is conisch gevormd en speciaal ontwikkeld als emissie remmende afdekking. De spankap is gemaakt van PVC-folie.


Het ontwerp van de kap wordt in maatwerk uitgevoer rekening houdend met.

Al jaar ervaring in spankappen. Lange levensduur, beperkt geuremissie en houdt regenwater uit uw silo. Spankap kan geplaatst worden op bijna alle soorten silo’s. Maximale wandhoogte niet hoger dan m. Uitgevoerd in met PVC gecoat polyester en geïntegreerd spansysteem. De SFS- Spankap is een uitstekende manier om opslagsystemen af te dekken.


Deze afdekking kan gebruikt worden voor alle soorten silo´s. PAS mestopslagsystemen BV met het hoofdkantoor in Drachten – Nederlan is leverancier, producent en dealer van mestopslag tanks en. Eerder dan wij zelf hadden verwacht, hebben wij deze week onze duizendste silokap verkocht. Fabiton, al meer dan jaar een begrip in Prefab bouwsystemen!


Bekijk online al onze Prefab bouwsystemen en neem vrijblijvend contact met ons op. Het mestbestendige polyesterdoek voldoet aan de wettelijke eisen. Wordt door Kiwa gecertificeerd bedrijf.


Beutech Agro is ijzersterk in het leveren, plaatsen, keuren én onderhouden van mestopslagsystemen. Onze silo’s en bassins zijn ook geschikt voor het opvangen van. Uiteindelijk is er gekozen om de spankap in een trechtervorm te ontwikkelen waar het hemelwaterafvoer geïntegreerd is.

Vind alles met het KOMO keurmerk in één zoekmachine. KOMO is hét keurmerk in de bouw en infra. Vind hier alles met het KOMO keurmerk!


Op zoek naar fietsen, fietsaccessoires, fietsonderdelen of scooter onderdelen Vergelijk online en bestel direct de beste aanbieding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.