maandag 31 augustus 2020

Spijkerstof vloerkleed

Bespaar tot wel aan duizenden vloerkleden. Herfstuitverkoop - Profiteer nu! Bezorgtijd: 2-werkdagen. Regular Denim - Desso, Denim blind met rafel 1x 2cm.


Zo comfortabel als je favoriete jeans: Denim is veelvoudig terug te vinden in het interieur, want deze stoere maar fijne spijkerstof is met vele stijlen te combineren. Spijkerstof , Stof, maken een mooi deel uit van de kamer.

Wij maken ook kleden van andere stoffen en wol. Rock and Roll is een hip vloerkleed voor de stoere vrouwen en mannen onder ons. Dit design vloerkleed is gemaakt van spijkerstof en verkrijgbaar in twee verschillende.


Kant en klare vloerkleden vind je op leenbakker. Voor iedere kamer hebben we veel keuze, bekijk het assortiment en kies jouw vloerkleed ! Dit toffe vloerkleed jeans is een toppertje van Xenos. Milieubewust en uniek, omdat het kleedje van gerecyclede jeans is gemaakt. Tapijten koop je eenvoudig online bij bol.


Vele aanbiedingen bij bol.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Altijd de goedkoopste dagdeals. Geschikt voor elk interieur! Grote collectie vloerkleden vind je hier! De resten van de spijkerstof die gebruikt worden om dit vloerkleed te maken belanden normaal gesproken.


No customer comments for the moment. Only registered users can post a new comment. Vloerkleden tegen de laagste prijzen. Nudie Jeans heeft een interessant recyclingproject: het maakt vloerkleden van oude spijkerbroek.


Goed voor het milieu en ziet er goed uit! Kokos vloerkleden in zes verschillende varianten. Gebleekte en ongebleekte varianten. Als standaard maat maar ook als maatwerk mogelijk.


Wil je misschien liever zelf een vloerkleed maken dat helemaal is afgestemd op je interieur? Een handgemaakt tapijt op maat? De specialist in vloerkleden.


Op zoek naar een vloerkleed ? Bestel online of kom langs in de winkel in Hilversum om alle tapijten te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.