maandag 24 augustus 2020

Spiltrap plaatsen

Een stalen of houten trap plaatsen ? Onze vakman op het gebied van spiltrappen plaatst tegen lage prijzen uw spiltrap of wenteltrap! De Trabo spiltrap bestaat uit een verticaal te plaatsen spil waarover de. Een spiltrap is ideaal bij kleine ruimtes en in woonkamers.


De spiltrap is betaalbaar, ruimtebesparend en sfeerverhogend.

De draairichting van de spiltrap kan bij montage worden bepaald. Deze bouwpakket trap kunt u plaatsen in een rond of vierkant trapgat en tegen een open vide. Het plaatsen hebben we zelf gedaan, en ook hebben we de spijlen zelf geregeld. Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde timmermannen uit uw regio!


Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor. Op zoek naar een klusjesman voor trappen? Laat uw houten en stalen trap maken, zowel een wenteltrap als spiltrap en plaatsen trapbekleding, lage prijzen!

Spiltrap : Hout: Laten plaatsen : € 700: € 600: € 1. Dit zijn de vanaf prijzen voor een trap en soms moet je nog extra kosten. Let op: het maken van een trapgatsparing zit hier niet bij inbegrepen. Bij Basistrappen zijn we gespecialiseerd in het maken en plaatsen van houten trappen, van simpele steektrap tot houten spiltrap. In een relatief kleine ruimte die geen mogelijkheid biedt voor het plaatsen van een rechte steektrap. Wij kunnen deze doe het zelf trappen eventueel voor u komen plaatsen.


Trapcare stalen trap renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van spiltrappen , wenteltrappen en iedere andere trap. Ook in nieuwbouw woningen plaatsen we regelmatig een op maat gemaakte design spiltrap. Wij plaatsen uw spiltrap vanuit Amsterdam door het hele land. Hieronder vindt u een selectie van een aantal spiltrappen die wij hebben gebouwd.


Na het plaatsen van de bestelling krijgt u een bevestigingsmail van uw bestelling,. Van modern en strak tot klassiek en romantisch. Wij adviseren u graag indien u een spiltrap wilt aanschaffen en laten plaatsen.


Elders op deze site vindt u ook de overige contactgegevens van ons bedrijf,.

Al onze spiltrappen zijn zowel links- als rechtsom te plaatsen. Traplift voor wenteltrap of spiltrap nodig? Bent u benieuwd naar de diverse soorten trappen?


Onze trappenmaker plaatst uw wenteltrap, spiltrap , steektrap of ander soort trap tegen lage prijzen! Via de ‘Wet Maatschappelijke Ondersteuning’ kunt u aanspraak maken op een subsidie voor het laten plaatsen van een traplift op uw spiltrap of wenteltrap. De voordelen van een wenteltrap. We vermeldden het hierboven al: een wenteltrap is de ideale manier om plaats te besparen in huis.


Hij draait rondom een centrale spil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.