donderdag 24 september 2020

Tegels witjes

De tegels kunnen worden voorzien van uw eigen foto of motief, tevens kunt u een tableau uit kiezen uit onze bestaande collectie. Wij danken onze klanten voor deze mooie foto’s. Wanden met tegels zonder schilderingen.


Oude kinderspelen, ambachten, krijgers, horrorfiguren,. Tegeltableaus met boerderijdieren zoals kippen op stok en. Tegelprofielen en randtegels om een tegelwand op te sluiten.

Schippers Tegels is een professioneel bedrijf, en om het plaatje compleet te maken kunt u ook in onze showroom komen kijken, vol met eigentijdse en stijlvolle tegels. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Bekijk ons online assortiment.


Koop of Verkoop witjes op Marktplaats. Prachtige collectie sfeervolle witjes , in diverse kleuren. Mooie Oudhollandse witjes voor maar €2per m2! Tegels gaan uit productie bij de fabriek, vandaar dat wij deze.


Hollandsche witjes voor maar €2per m2!

Mensen die kiezen voor onze Friese Witjes Donkere Mix,. De fijne scheurtjes in het glazuur laten zien dat de tegels al jaren oud zijn en een. Er was bloeiende tegelcultuur in. Vogels op tegels geschilder op één tegeltje of een tableau met zwaluwen op wel tegels of koolmeesjes, kieviten of andere vogels De witjes zijn circa 13x13cm.


Europa en verkoopt deze rechtstreeks zonder tussenkomst van een winkelier. Onze doelgroep zijn tegelzetters, projectmarkt. Wilt u per e-mail op de hoogte worden gehouden omtrent onze laatste aanbiedingen? Dit geeft ze een extra fraaie en. Ze worden handgemaakt volgens receptuur uit de 17e eeuw.


Voor een totale prijsopgave adviseren we om contact op te nemen. Friese witjes zijn stijlvol, heel gemakkelijk aan te brengen en gaan jarenlang mee. Gebruik van de antieke witjes.


Antieke witjes zijn de meest verkochte antieke tegels in Nederland. Ze maakten in de 18e en 19e eeuw vrijwel altijd onderdeel uit van. Piet Jonker is producent van Oudhollandse witjes. Van origine zijn dit wandtegels die vooral bedoeld waren om doorslaand vocht in, en van, de muren te voorkomen.


Spaanse witjes wandtegels voor in de keuken, badkamer en toiletten.

Een sierraad in iedere ruimte. Spaanse handgevormde witjes is verschillende kleuren, door deze wandtegels te mixen met de diverse kleuren ontstaat een unieke presentatie. Nu zijn er replica witjes verkrijgbaar die exact lijken op de.


VTwonen DouglasJones;,Landelijke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.