woensdag 23 september 2020

Trap halve maantjes kunststof

Koop nu de Kunststof voor € 299. Tot 1dagen kosteloos retour. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust! Woontextiel koop je bij woonwarenhuis OTTO!


U kent ze wel: trapmatten of trapmaantjes.

In plaats van de trap niet te bekleden of juist helemaal van tapijt te voorzien,. Zelf kunststof trapmaantjes leggen. Wij zijn de traponderdelen specialist! Webshop met trapleuningen, antislip strips, doe het zelf trappen, balustrades en meer. Renoveer je trap met kunststof.


Tip: om de gladheid op een trap tegen te gaan, maak je gebruik van antislip strips of halve maantjes. Info over halve maantjes trap kunststof. Resultaten van zoekmachines!


Halve maantjes trap online kopen?

OMSCHRIJVING: De trap halve maantjes zijn vervaardigd van een kunststof soort PE-PP en zijn zeer goed toe te passen op bijna iedere ondergrond. Geschikt voor elke trap , open of dicht,. De trapmatten zijn vervaardigd uit compacte kunststof materialen, waardoor er geen stof of vuil kan intrekken.


Nieuw beige halve maantjes voor op de trap zeer mooie halve maantjes in de kleur beige zijn afgewerkt met een festonrand is een complete. Eigenlijk zijn trapmaantjes gewoon hetzelfde als trapmatten. Ze dragen dus bij aan de veiligheid van je trap. De aluminium trapmat is “ijzersterk” en voorkomt zo beschadigingen aan uw trap. Deze halve maan trapmat is voorzien van kunststof noppen met een.


Het allernieuwste op het gebied van trap halve maantjes is de uitvoering in een speciaal ontwikkelde kunststof. Dit kunststof heeft een zeer stroeve anti slip toplaag. Wil je je trap afmaken koop dan nú je trapkant en mat bij Leen Bakker! De halve maantjes zijn slipbestendig en voorkomen slijtage van je trap.


Het bekleden van een trap met kunststof gebeurt aan de hand van overzettreden. Dit zijn treden die over de bestaande traptreden worden geplaatst. Trapmaantjes goedkoop online kopen in de grootste webwinkel van Nederland en België. Trap halve maantjes van kunststof , de best denkbare antislip!


Trapmatten en halve trapmaantjes, stuks € 3bestel online. Ook voor uw trapmat op maat.

Trap stofferen € 18- incl tapijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.