woensdag 30 september 2020

Trap met pvc bekleden

Groothandelaar uit Duitslan met vele lokale handwerkslieden. Is je trap toe aan een opknapbeurt? Deze kan je mooi renoveren met pvc vloerdelen. Met de KARWEI klusvideo leer je hoe je zelf je trap kunt renoveren.


Laat je trap bekleden met PVC.

Vraag gratis offertes aan voor een trapbekleding met PVC. Vergelijk de experts met elkaar en kies de beste deal. Wij hebben scherpe prijzen voor uw traprenovatie met vinyl. Een traprenovatie met pvc is onze.


En bovendien bieden wij als één van de weinige traprenovatiebedrijven in Nederland de keuze om een trap te bekleden met. Door gebruik te maken van verschillende soorten profielen wordt het bekleden van de trap met diverse materialen een zelf uit te voeren klus. Aangesloten experts zorgen voor een uitstekende pvc traprenovatie.

Deze klusbeschrijving gaat uit van een trap met 15. Bij Flexxfloors Click moet de traptrede eerst behandeld worden met Flexxfloors PVC. Dichte trap bekleden met zijkanten incl tapijt vanaf: € 329. Open trap bekleden met zijkanten incl tapijt vanaf: € 494.


Voor regelmatig onderhoud adviseren wij de trap af te nemen met een zachte, vochtige doek. Ontvet de boel en maak de trap schoon met een borstel en een vochtige doek. Vervolgens kun je door met meten. Bekleed het profiel ook met een strook vinyl. Goedkoop uw trap bekleden met PVC ? Bij vinyl verschilt de kwaliteit per soort materiaal.


Door een trap met pvc te bekleden , krijgt deze een hele nieuwe uitstraling. PVC trapbekleding is altijd duurzaam. Trap met PVC bekleden voor een mooi duurzaam, onverwoestbaar resultaat.


Afgewerkt met aluminium strip. Ziet er mooi en strak uit.

Tot slot is er nog de mogelijkheid tot traprenovatie met PVC of vinyl. Steeds meer huishoudens kiezen er namelijk voor om hun trap te laten bekleden met PVC. Niet zo gek, want dit materiaal.


Is uw oude trap toe aan een traprenovatie of wilt u uw nieuwe trap laten bekleden ? Onze vakmannen stofferen uw trap met Hout, PVC of Tapijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.