dinsdag 6 oktober 2020

Tent herstellen

In seconden uw tent opgezet! Quechua Tenten van Decathlon! Beste prijs-kwaliteit verhouding. Bekijk de opblaasbare tenten! In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kom langs in de winkel voor uitgebreid advies. De Tentendokter is je eerste hulp bij ongelukken met tenten. Maar ook met bootkappen, trampolinematten en alle andere zeildoek producten weet de. Wij geven je met alle plezier een aantal tips voor kleine reparaties aan je tent.


Kleine scheurtjes of gaatjes in je tentdoek kun je ook prima zelf herstellen. Gelert - Tent elastiek per meter 4.

Indien er een scheurtje in uw tentdoek zit kunt u dat vaak herstellen met een stukje reparatie doek. Uw kostbare tent is een kampeermiddel. Katoenvezels moeten zich na een dergelijke schrobbeurt weer wat herstellen. Zelfklevend reparatiedoek voor het repareren van gaatjes en scheurtjes in kunststof tenten en luifels.


Ook geschikt voor andere kunststoffen zoals regenkleding. Mijn tentje begint op leeftijd te raken, maar ik heb nog immer geen geschikte vervanger gevonden (ander onderwerp). Nu ben ik op zoek naar materiaal om de naden van. TEN HOOPE TENTEN Op de site van TEN HOOPE TENTEN is informatie te vinden over voortenten en luifels.


Er is een prikbord een omloopmatendatabase en een online winkel. Heeft u een rits van een (voor) tent , bungalowtent of boottent die aan vervanging toe is? Gaat u uw tentrits repareren of vervangen? Zelf gaten of scheuren herstellen in uw partytent met Tear Aid.


Heel sterk, waterdicht en met een permanente werking. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij de gemiddelde kampeerzaak heb je setjes met opstrijkbaar reparatiedoek.

Een kapotte of gescheurde tent is heel vervelend. Vooral als u binnenkort op vakantie gaat! Naast tentdoek reparatie, herstellen we nog meer.


Onze gespecialiseerde pvc-afdeling is in staat om uw grondzeil nog te herstellen. Scheurtjes in de pvc-grondzeilen, die in de meeste tenten voorkomen,. Ritsen zijn het meest kwetsbare deel van tent en kleding. Maar vaak ook gemakkelijk te herstellen.


De twee meest voorkomende merken zijn: Optilon en YKK. Get without the ads. Tenten die u bij De Wit Schijndel koopt zijn allemaal gebruiksklaar en waterdicht. U hoeft ze niet meer te behandelen.


Als je lang van je kampeeruitrusting gebruik wil maken, dan is voldoende onderhoud nodig. Tentdoek bijvoorbeeld is tamelijk kwetsbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.