woensdag 14 oktober 2020

Trapneus

Groot assortiment trapneuzen. Functioneel en qua budget voor elke trap een passende trapneus. Bekijk hier de mogelijkheden. De grootste collectie trapneuzen, vindt voor elke situatie en elk budget een geschikte trapneus. Dit trapneus profiel is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit PVC.


Het trapprofiel is ideaal voor gebruik bij trappen in kantoren, magazijnen, schuren of kelders.

Laminaat en PVC gaan per m². U dient op te geven het aantal m². Hiervoor meet u de lengte en vermenigvuldigd u die met de breedte van de ruimte.


Trapprofielen eenvoudig online in onze webwinkel bestellen en morgen in huis. U heeft al een trapprofiel vanaf 95. Bent u bang om uit te glijden? Trapneuzen met anti-slipprofiel vergroten uw veiligheid.


U kiest voor een trapneus met een extra. Voorkomt slijtage van uw trapbekleding.

Algemeen Kleur Zwart Garantietermijn jaar. Het trapneus profiel van Vinyl is een aluminium profiel dat veelzijdig toepasbaar is. Traprandprofiel LVT Prostep. Zeer handig bij traprenovatie. Er zitten trapneus profielen in één verpakking.


Aluminium trapneus zonder inlage Een robuuste trapneus voor maakt trappen compleet: door grove structuur geschikt voor binnen en buiten. Hieronder vind u onze standaard voorraad trapneus -profielen. Afwijkende maten op aanvraag.


Deze trapkant in het zwart beschermt jou trapbekleding. De trapkant heeft een breedte van 1cm. Flexibele trapneus uit één stuk van PVC.


Biedt bescherming voor de vloerbedekleding en extra veiligheid door het geribbelde antislip-oppervlak en de. Er zijn ook kunststof varianten die vast geplakt worden. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.