woensdag 14 oktober 2020

Trappenlak antislip

KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml kopen? Deze website maakt gebruik van cookies om bezoekers te herkennen. Dit helpt ons om jou de best mogelijke gebruikservaring te bieden en de site continu te verbeteren. Heb me net laten adviseren bij de bouwmarkt.


Ik heb antislip trappenlak gekocht met de wetenschap dat ik misschien later nog van die strips moet plakken.

Het is een zeer slijt- en kras vaste trappenlak die geschikt is voor. Trappenlak eXtra, een watergedragen lak ontwikkeld voor binnen toepassing op trappen. CetaBever Trappenlak transparant is een watergedragen lak verkrijgbaar in mat, zijdeglans en zijdeglans anti-slip.


Bij Bullstore bestel je dit product online tegen de scherpte prijs. Door de toegevoegde anti-slip. Ok, ik begrijp het Heb inmiddels begrepen dat hoogglans niet gaat lukken.


GLITSA Anti-slip trappenlak intensief gebruik acryl eiglans l. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin: Speciale trapverf! Zijdeglans, watergedragen, anti-slip en gemakkelijk te reinigen Gratis bezorging bij onlineverf. Laatstgenoemde zorgt voor een minder glad oppervlak op de trap,. Snelhei gemak en eenvoud zijn heden ten dagen niet weg te denken uit ons leven.


Het beschermt en verzorgt uw hout en geeft uw hout een prachtige. Je had beter gelijk met een speciale trappenlak (epoxy of PU-lak) aan de slag. Ik maak regelmatig antislip schilderingen op trappen en gebruik altijd de extra.


De door jou ingevoerde gebruikersnaam en password werden niet herkend. Is dit de eerste keer op onze nieuwe webshop? Koop nu extra voordelig online! Geschikt voor alle zacht- en hardhouten trappen. Deze trappenlak is waterafstoten niet-vergelend en bestand tegen intensief gebruik.


CetaBever Transparant Trappenlak Zijdeglans Anti-slip is een hoogwaardige, watergedragen, blanke lak. Hermadix trappenlak anti-slip 5L extra blank. Deze lak is geschikt als blanke afwerking op kaal of eerder.


Ook 1 op maat te bestellen!

Antislip tape in diverse kleuren en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.