woensdag 14 oktober 2020

Trimsalon hilversum

Hond of kat laten trimmen. Huisdierenservice Brownie voor al uw huisdieren. Ook medicinale vachtbehandelingen mogelijk. Alleen het beste is goed genoeg voor uw hond!


Voor de complete vachtbehandeling van uw hond of kat kunt u bij ons terecht. Uw hond wordt van top tot teen verzorgd.

In de trimsalon wordt uw hond. Resultaten van zoekmachines! Je vindt de openingstijden, contactgegevens en adresgegevens van deze winkels.


Hier vind je een overzicht van trimsalons bij jou in de buurt. Je kunt een review plaatsen bij jouw hondentrimmer of reviews van anderen lezen. Info over hondentrimsalon hilversum. Accessoires, jasjes, shampoos ect.


TRIMSALON VOOR HOND.

Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer. In ons centrum bevindt zich een modern ingerichte trimsalon. Trimster Jacqueline Kremer wast en trimt daar honden en katten, van groot tot klein. Mijn naam is Paula de Kort.


Deze ruimte werd al gauw te klein. De trimsalon is voorzien van moderne apparatuur, zoals een in hoogte verstelbaar ba waardoor de grotere honden zelf in en uit bad kunnen stappen,. Het geven van voldoende uitleg en het goed beantwoorden van uw vragen staat hierbij voorop.


ABHB: de vakorganisatie voor trimsalons. Deze website bevat alle adresgegevens van de 1. Nederland die zijn aangesloten. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wij beschikken over het Dierbaar-keurmerk, luxe kattentuinen en grote speelweides.


Er is een gediplomeerde en gespecialiseerde trimster aanwezig met ruim tien jaar ervaring binnen het vakgebied. Hilvertsweg 1Hilversum. Alle informatie over een trimsalon zoals recensies, routebeschrijving en openingstijden.


Drie dierenartsen en drie para-veterinaires waken met veel ervaring, kennis, kunde, liefde en enthousiasme over de gezondheid van uw huisdieren. Zoek jij een vachtvriendelijk trimsalon in jouw buurt? Bij Trimsalon Luna is elke hond welkom!

Van groot tot klein, ras of rasloos. Zoekt u voor uw hond een salon waar diervriendelijk werken en professionaliteit hoog in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.