maandag 26 oktober 2020

Tuimelraam hor

De grootste collectie horren vind je hier! Horren tegen de laagste prijzen. Altijd de beste deal voor jou. Een rolhor voor dakraam en tuimelraam.


Kies voor uw dak- of tuimelraam voor een rolhor op maat gemaakt of toch liever een standaard maat, het kan allebei.

De VELUX insectenhor houdt muggen buiten en haalt frisse lucht binnen. Vele Nederlandse huishoudens hebben één of meerdere kiep kantelramen in huis. Zo’n speciale raam verdient ook een speciale hor. De kantelraam horren zijn.


Wij verzekeren u kwalitatief hoogwaardige en scherp geprijsde raamhorren. Deze hebben wij voor u geselecteerd op functionaliteit, sterk materiaal. Hor voor het dakraam kopen.

Van oude vitrage -klamboes zijn ook geschikt- heb ik samen met mijn moeder een flexibele hor gemaakt, zodat ik het tuimelraam helemaal open kan zetten. Volgens mij zijn er velen die het onderscheid niet kennen tussen een tuimelraam en een kiep-kantelraam. Bestel VELUX buitenzonwering online met korting – Ideaal voor elke kamer en installatiehoogte.


Dit gaasnet is een hor speciaal geschikt voor tuimelramen. Het tuimelraam kan geheel open doordat het deels in het elastische net gedraaid kan worden. Zo kun je overdag de warmte uit je huis kwijtraken en ‘s avonds in een koele kamer slapen. Zorg er met een hor voor je raam voor dat alle insecten buiten blijven.


Koop in de Officiële VELUX Shop. Vind tuimelraam op Marktplaats. Nog nieuw in de verpakking omdat we toch een hor willen gezien de woning aan de bosrand staat. Voor iedereen een voordeel. Door slijtage kan het nodig zijn onderdelen te vervangen.


VELUX dakramen zijn gemaakt voor jarenlang probleemloos gebruiksplezier. In onze onderdelenshop treft u. Hoe je op eenvoudige wijze voor een tuimelraam een hor kunt fabriceren?

Ik houd namelijk niet van muggen zij wel van mij :). Bekijk ons assortiment Dakraamdecoratie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.