donderdag 22 oktober 2020

Vloermachine

Veeg- en reinigingsmachines online. De Kärcher schrobmachine en zuigmachine zorgen voor een perfecte reiniging van uw vloeren. Makkelijk, snel en efficiënt! Ontdek hier ons brede gamma. Unieke poetsmachine met echte schrob borstel, die vlekken en vuil snel verwijderd door een druk.


Kan uw vloermachine tegen een stootje?

Een defecte schrobmachine is een flinke kostenpost: u bent geld kwijt aan reparatie en onderdelen. CLEANFIX DUOSPEED Professionele vloermachine voor het reinigen en boenen van vloeren kan worden uitgerust met verschillend toebehoren zoals een padhouder voor. Boenen met een boenmachine kost minder tijd en vereist geen zwaar werk. Een boenmachine maakt het behandelen en onderhouden van uw vloer een stuk gemakkelijker.


Floorboy XL 3is geschikt voor professioneel en huishoudelijk gebruik voor het reinigen, inoliën van onderhoudsolie, licht polijsten, strippen en boenen van alle. Onderhoud van uw kostbare vloer begint bij boenmachinehuren. Voor een tarief van €per dag een eenvoudig te hanteren boenmachine huren.


Verhuur boenmachine, polijstmachineen toebehoren.

Voor het onderhouden, groot onderhoud enpolijsten van uw houten vloer kunt u bij ons een boenmachine of. Aanzienlijk betere prestaties in kortere tijd met minder kosten. Nederlandse fabrikant van schoonmaak machines. Wetrok schoonmaakmachine behaald u de beste schoonmaakkwaliteit. De zwaartse schoonmaaktaken zullen verbeteren door de Zwitserse degelijkheid.


GESCO verkoopt en herstelt een complete eigen lijn van industriële reinigingsmachines: veegmachines, schrobzuigmachines, (ATEX) stofzuigers en eenschijfmachines. Gratis levering en dagen retourservice! Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Bekijk de profielen van mensen met de naam Alex van Dijk.


Onafhankelijk dealer van Wetrok machines. De pendelende borstels aan de zijkant van de vloermachine verwijderen het vuil uit de hoeken. Coolblue: alles voor een glimlach.


Bekijk hoe je snel en eenvoudig gereedschap kunt huren. Wat is het verschil tussen een schrobmachine, schrobzuigmachine en eenschijfsmachine ? Veelal worden er verscheidene benamingen gebruikt voor nagenoeg dezelfde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.