woensdag 21 oktober 2020

Vloerverwarming verschillende zones

Bestel Online Of Bezoek De Showroom! A-merken tegen outlet prijzen. Door de vloerverwarming in zones te verdelen worden. Vloerverwarming bestel je in onze webshop.


U wilt de vloerverwarming in diverse zones verdelen en ruimten die.

Regelt de vloerverwarming per kamer of zone. De zoneregelaar regelt de aanvoer van verwarmingswater naar maximaal verschillende zones of kamers. Waar ik mee mee ben is dat er op elke verdieping een collector komt waar de verschillende circuits op toekomen. De HCEzone-regelaar regelt de toevoer van verwarmingswater naar maximaal verschillende zones of kamers.


De vloerverwarming wordt alleen gebruikt waar en wanneer. Hoe kan ik de temperatuur in verschillende ruimtes regelen? Hiervoor zijn verschillende systemen in de handel.

Er bestaat ook de mogelijkheid om vloerverwarming op te delen in verschillende zones ,. De SmartHome zoneregelaar regelt de toevoer van verwarmingswater naar de vloerverwarming. Voor maximaal verschillende zones of kamers. Er wordt alleen verwarmd waar. De woning wordt verdeeld in verschillende zones.


Daarop worden tevens de stelmotoren van de diverse te regelen zones op de verdeler van de vloerverwarming. Zoneregeling voor vloerverwarming. De thermostaat regelt de temperatuur in huis. Er zijn verschillende soorten thermostaten verkrijgbaar.


Hierdoor kunt u met het grootste gemak verschillende temperatuur- zones in uw woning of bedrijfspand instellen. Wij helpen je de juiste te kiezen. Elektrische vloerverwarming bestaat uit verschillende vormen. Geschikt om de verdeler van uw vloerverwarming met groepen, in verschillende zones te verdelen. Floor vloerverwarming zone-regelaar.


Draadloze zone-regelaar die de warmwater-toevoer naar maximaal verschillende zones of kamers regelt. Hoort bij het SmartHome verwarmingssysteem.

Indien de verschillende zones ook een tijdsturing nodig hebben, kan er een zoneregelaar CFZ aan het systeem worden toegevoegd. Stel de ideale temperatuur in per kamer en beheer je zones. In beide gevallen is een pomp en verdeler nodig om de verschillende zones te bedienen.


De HCE80-zoneregelaar regelt dan de toevoer van verwarmingswater naar maximaal verschillende zones of kamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.