vrijdag 9 oktober 2020

Voorstrijk voor stucwerk

Ruime keuze Robusto verf en vanaf €3- snel en gratis thuis geleverd. Voorstrijk bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Scherpe tarieven van stukadoors. Gratis Offertes Vergelijken.

Voordat er begonnen wordt met het stucwerk moet er meestal een voorstrijkmiddel worden aangebracht. Hierdoor blijft het beter hechten en krijg je minder kleurverlies. Zorg voor een goede voorstrijk bij je verfklus. Deze vind je in het assortiment van Praxis.


Reserveer voorstrijk direct online. Met de voorstrijk van GAMMA haal je de ideale basis in huis voor sterk zuigende oppervlakken, zoals muren en plafonds. Door voorstrijk te gebruiken, worden verf én.


In deze blog legeen wij uit wanneer je het gebruikt en wat het is.

Stuc-Primer is een zuigkrachtregulerende voorstrijk. Mijn muren zijn voorgestreken met gele voorstrijk van Knauf en daarna gestuct met Knauf Goudband. De muren zijn superstrak en mooi geworden. Simpelste en beste optie: emmertje voorstrijk voor muurverf. Goedkoopste oplossing: latex 1:verdunnen en daarmee een laagje zetten.


Variant daarop: latex met water. Heb je een schildersklus en wil je graag een strak eindresultaat? Met voorstrijk maak je sterk absorberende ondergronden gereed voor het aanbrengen.


Info over voorstrijkmiddel voor stucwerk. Resultaten van zoekmachines! Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.


De oppervlakte afwerking van stucwerk wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal. Voorbehandelen met voorstrijk. Met de Histor verfkluswijzer krijg je een advies en stappenplan voor jouw verfklus en kom. Ja u kunt flevopol als voorstrijk gebruiken voor het stucwerk. Zonder voorstrijk op de muur loop je het risico dat je stucwerk eraf valt.


Er bestaan grofweg twee soorten voorstrijk : één voor gladdere oppervlaktes die weinig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.