donderdag 8 oktober 2020

Wand fotoplank

Bespaar tot wel via kiesproduct. Big Sale, Verkoop Gaat Snel, Mis Het Niet, Prijzen Stijgen, Koop Je Tickets Nu. Gratis verzending vanaf € 30! WOOOD fotolijst wandplank kopen?


Duraline wandplank XLwit.

Zet mooie ingelijste foto´s of leuke boeken op een plank aan de muur. Je kan de planken overal voor gebruiken en er van alles op zetten. Een fotoplank voor aan de wand vind je bij StoreMax.


In ons opbergen aan de wand assortiment vind je ook verschillende wanddecoraties, waaronder een aluminium foto. Vorige artikel Volgende artikel. Ja, ik ontvang graag interessante acties en aanbiedingen van vtwonen en Sanoma via e-mail.


De pluggen en bouten worden meegeleverd.

Wandplanken zijn eenvoudige sfeermakers en daarom een musthave in huis! Zet je mooiste spullen op een wandplank van leenbakker. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Wij hebben fotoplanken besteld en helaas was er licht beschadigd. Ze voldoen verder prima voor waar wij ze voor gekocht hebben.


Met zijn mooie vormgeving zal deze wandplank een prachtige toevoeging zijn aan je. DURALINE Wandplank Fotoplank wit cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Wij verkopen ook decoratieve fotoplanken voor aan de wand. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een aluminium foto-rail en een FSC-gecertificeerde MDF fotoplank. Een wandplank is ideaal voor het opvrolijken van een saaie muur in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Gebruik als boekenplank, fotoplank of kies voor. Bekijk de foto van anschouten met als titel Fotowand - leuk voor ee kleine wand in de woonkamer.


Niet alleen te gebruiken als fotoplank , maar ook erg leuk voor in de tuin. Een kleine greep uit onze collectie wanddecoratie. Een saaie muur opgeleukt met fotolijstplanken.

Zoals een rustgevende wand op een slaapkamer. Een vrolijke familiefoto in de keuken. Een stijlvolle fotowand als aanvulling op het interieur in de woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.